Kate & William

Kate Middleton, într-o ţinută care l-a impresionat şi pe Prinţul William: "Soţia mea poartă culori frumoase!"

Kate Middleton, într-o ţinută care l-a impresionat şi pe Prinţul William: "Soţia mea poartă culori frumoase!" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Se întâmplă din ce în ce mai des, în ultima vreme, ca Ducesa de Cambridge să ne impresioneze cu ţinutele ei.

Ieri, de exemplu, Kate Middleton a fost o viziune în verde alături de soţul ei, Prinţul William, la un eveniment educaţional alături de elevii de la o şcoală din Londra. Cu această ocazie, Kate a purtat o haină midi într-o nuanţă de smarald, de la Erdem, pe care a mai purtat-o şi în 2016, o maletă lime şi o pereche de pantaloni negri şi evazaţi.

Ca de obicei, ducesa de 39 de ani şi-a coafat părul în bucle lejere şi a adoptat un machiaj natural. Nuanţele de verde alese de Kate Middleton pentru ţinuta ei au fost în ton cu tema ecologistă a evenimentului, ducii încurajând copiii să vină cu idei pentru salvarea planetei. Haina purtată de ducesă şi reciclată după cinci ani are un preţ de vânzare de 1.765 de lire sterline.

Chiar şi William a remarcat ţinuta cool a ducesei, spunându-i următoarele unuia dintre elevii cu care cei doi au interacţionat: “Eu port haine plictisitoare. Soţia mea, în schimb, poartă culori frumoase”.

N-am vrut s-o zicem noi, William...

Foto: profimedia

Comentarii

Modifică Setările