News

Kate Middleton, părăsită de secretara personală din cauza lui Meghan?! Ce se întâmplă la Palat?

Kate Middleton, părăsită de secretara personală din cauza lui Meghan?! Ce se întâmplă la Palat?

La doar câteva luni după ce Ducesa şi-a concediat un om din staff imediat după ce aceasta se întorsese din luna de miere, încă un om din echipa ei pleacă.

De data aceasta, însă, nu mai e vorba despre concediere. Secretara ei personală, Catherine Quinn, şi-a dat demisia după doi ani în slujba ei. Care sunt motivele? Catherine i-a fost mână dreaptă Ducesei din octombrie 2017: ea a fost omul care i-a organizat agenda şi care a însoţit-o la întâlniri, dar şi care a ajutat-o în dezvoltarea tuturor proiectelor umanitare. Când doamna Quinn a fost angajată, acesta a fpst un semnal în Regat că Ducesa a început pregătirea pentru a deveni Regină.

Şi deşi totul părea perfect, doamna Quinn este hotărâtă acum să plece de la Palat imediat după Crăciun. Presa britanică deja comentează faptul că decizia ei de a pleca după doar 2 ani în slujba Ducesei este neobişnuită. Surse apropiate Ducesei îi iau acesteia partea şi susţin că despărţirea profesională a celor două se petrece în termeni amiabili, iar Quinn pur şi simplu vrea să renunţe la acest job pentru că este prea stresant. Alte voci, însă, spun că... de vină ar fi Meghan Markle, pe care o parte a angajaţilor de la Kensington Palace au poreclit-o Ducesa Dificilă. Acum ceva timp, apărea zvonul potrivti căruia Kate şi Meghan s-ar fi certat din cauza unui membru al staff-ului celei dintâi, aspru criticat de cea de-a doua. Acum aflăm că persoana criticată de Meghan ar fi fost nimeni alta decât Catherine Quinn, care a decis acum să se retragă pentru a scăpa de presiunea de la Palat.

Foto: Getty Images