Case Regale

Kate Middleton şi frumoasa ei familie, în imagini festive. Sărbătorile regale de acum versus cele de altădată!

Kate Middleton şi frumoasa ei familie, în imagini festive. Sărbătorile regale de acum versus cele de altădată! camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Ca în fiecare an, familia regală britanică a făcut din sărbătorile de iarnă un adevărat festin vizual.

Asta datorită Ducilor de Cambridge şi superbilor lor copii, Prinţul George (6), Prinţesa Charlotte (4) şi Prinţul Louis, de un an, ultimul lipsind însă de la celebra plimbare de după Crăciun, care are loc în fiecare an pe domeniul regal de la Sandringham. 

Kate Middleton şi fiica ei, Charlotte, au fost imaginea perfectă mamă-fiică la Crăciunul regal, ducesa arătând mai bine ca niciodată în haina ei lungă de la Catherine Walker, la care a purtat accesorii într-un verde regal. Un verde coordonat cu nuanţa hăinuţei fiicei sale, care a arătat adorabil în ţinuta sa de sărbătoare.

De la plimbarea tradiţională de după slujba de Crăciun au lipsit Ducii de Sussex, Meghan şi Harry petrecând vacanţa de iarna în Canada şi, probabil, Los Angeles. 

Te invităm să rememorezi în galeria noastră şi alte fotografii de la Crăciunurile regale, de acum, de anul trecut şi de pe vremea regretatei Prinţese Diana!

Foto: Profimedia

Modifică Setările