Lifestyle

Kids Fashion Week 2018, la Castelul din Inima Capitalei

Kids Fashion Week 2018, la Castelul din Inima Capitalei

Kids Fashion Week, cel mai cunoscut festival de modă din România, dedicat în exclusivitate celor mici, a avut loc, în acest weekend, în decorul spectaculos al Le Château - Castelul din Inima Capitalei.

Aflat la a treia ediţie, evenimentul a stârnit un interes foarte mare, atât în rândul copiilor şi al părinţilor, cât şi al celor interesaţi de acest domeniu, aflat în continuă dezvoltare în ţara noastră.

Aflaţi în număr mare la Le Château, cei prezenţi au urmărit cele mai noi tendinţe în moda pentru copii, prezente în colecţiile designerilor Cătălin Botezatu, Clara Rotescu, Nicoleta Negura, Ambra Design prin Cristina Iacomi, AnnaBebe, Two Kids, Princess Couture, Vec Design by Claudia Suciu. Pe podiumul special amenajat a fost lansată, în cadrul secţiunii “Teen”, în premieră naţională, colecţia de haine pentru adolescenţi Ambra Design. Printre micile modele prezente, i-am putut admira pe copiii vedetelor Anca Serea, Simona Pătruleasa Ivanof, Ianna Novac, Dan Cruceru, Bianca Ioniţă Pena sau Daniela Gyorfi.

Evenimentul a avut parte de momente artistice speciale, oferite de către Emilia Musala, actriţa Ştefania Dumitru, Andra Raisa, precum şi copiii grupului de balet Dancing Emotions, sub îndrumarea coregrafului Ileana Dănilă. Kids Fashion Week este singurul eveniment de fashion pentru copii de acest gen din ţara noastră, fiind organizat de actorul şi regizorul Stelian Milu.

În organizarea acestui festival a fost implicat arhitectul Laurenţiu Paicu, care a realizat designul scenei şi al podimului, puse în valoare de decorul spectaculos al Le Château. Evenimentul a avut şi o importantă componentă caritabilă, o parte din încasările generate de vânzarea colecţiilor prezentate fiind folosită la susţinerea unor cazuri umanitare, prezentate în cadrul spectacolului.

Comentarii

Modifică Setările