News

Laura Cosoi povesteşte cum decurge a doua sarcină, în izolare: "Sunt zile când obosesc repede, mai am şi unele dureri"

Laura Cosoi povesteşte cum decurge a doua sarcină, în izolare: "Sunt zile când obosesc repede, mai am şi unele dureri" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Pe 8 martie, Laura Cosoi anunţat că este însărcinată cu al doilea copil. Timpul trece trepede, iar ea se apropie de al treilea trimestru de sracină. Cum decurge totul? 

Anul acesta, peste câteva luni, Laura Cosoi va trăi o altă mare bucurie, venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Ea şi soţul său, Cosmin Curticăpean, vor avea încă o fetiţă, Rita, surioara cea mare, va avea o parteneră la joacă. Vedeta se apropie de finalul celui de-al doilea trimestru de sarcină şi a povestit tuturor, dar în special mămicilor cum a fost această perioadă pentru ea. 

Toată familia e în izolare, aşa că Laura Cosoi se bucură de timpul liber petrecut acasă, găteşte, se iută la filme şi merge regulat la medic. Se simte foarte bine, dar uneori mai şi oboşeşte: "Mulţumesc lui Dumnezeu, cel de-al doilea trimestru se apropie de final şi pot spune că a fost o perioada bună. Sunt, într-adevăr şi zile când obosesc mai repede, când mai am unele dureri, nu pot să fac efort fizic foarte mult, dar per total sunt bine. Aş fi vrut să fac mai multă mişcare, dar din păcate îmi rămân doar exerciţiile pe saltea, în faţă televizorului, cele de respiraţie, în curte şi stretching dimineaţă. Îmi e dor să o ridic pe Rita în braţe şi să ne plimbam mai mult aşa, dar trebuie să fiu prudenţă cu lucrul acesta, pentru că ulterior am dureri de burtă. Însă, fetiţă noastră cea mică e bine. Am făcut ecografia pentru cel de-al doilea trimestru, iar medicul a zis că se dezvoltă frumos şi e în parametrii normali.", a scris Laura Cosoi aici, pe blogul său. 

Laura Cosoi are grijă la alimentaţie pe parcursul sarcinii

Va avea curând încă o fetiţă, dar este atentă şi la silueta sa. Chiar şi însărcinată, Laura acordă o mare importantă alimentaţiei. După ora 18.00 nu mai mănâncă nimic: "Am două mese consistente pe zi, dimineaţă şi în jur de 17.00, 17.30 · Gustările constau în morcov crud, fructe proaspete sau uscate, seminţe, alune, migdale etc. În perioada această iau şi vitamine · Unele fructe balonează. Pe acelea nu le consum după ora 17.00 · După 18.00 nu mai mănânc nimic · Seară beau un ceai, iar dacă chiar simt nevoia să mănânc ceva, iau un un biscuite fără zahăr · Mănânc multe salate şi crudităţi · Îmi fac smoothie-uri · Beau multă apă"

Cum o pregăteşte pe Rita pentru venirea pe lume a surioarei sale? 

Laura Cosoi e o mamă responsabilă, se îngrijeşte atent, dar e cu ochii şi pe cei din jurul său, mai ales pe fiica Rita. O pregăteşte de pe acum pentru venirea pe lume a mezinei familiei. 

"Cu Rita am creat un adevărat ritual. Nu trece nicio zi să nu o pregătim pentru venirea pe lume a surioarei ei. Încercăm, aşa cum putem, să nu fie un şoc prea mare, deşi diferenţa de vârstă dintre ele nu e semnificativă. Iar dacă la început credeam că Rita nu înţelege despre ce e vorba, acum înţelege foarte bine. Ştie clar că la un moment dat va veni cineva în casă – nu ştiu dacă înţelege că nu va mai pleca – dar a priceput că va fi un bebe cu care ea o să se joace.", a mai scris Laura Cosoi.

Foto: Facebook

 

Modifică Setările