10 hobby-uri inedite ale vedetelor din mainstream în 2023

9 mai, 2023

Vedetele sunt tot timpul sub lumina blitzurilor, chiar și atunci când își doresc puțină intimitate. Astfel, nicio preocupare inedită nu scapă nemediatizată.

OkMagazine (2) (4) jpg

Vedetele sunt tot timpul sub lumina blitzurilor, chiar și atunci când își doresc puțină intimitate. Astfel, nici o preocupare inedită nu scapă nemediatizată. Un singur zvon este suficient pentru ca presa să înceapă să „sape”, dezvoltând povești care ating coarda sensibilă a fanilor.

Rezultă o lectură interesantă despre 10 hobby-uri mai puțin obișnuite ale starurilor, pe care te invităm să o parcurgi în continuare:

Beyonce este „Regina albină”

OkMagazine (4) (2) jpg

Celebra cântăreață americană mai este cunoscută și sub numele de „Queen Bee” („Regina albină”). Ea are mai mulți stupi în grădină, în care trăiesc și muncesc 80.000 de albine, pentru ca Beyonce să producă miere la ea acasă. Artista a declarat că umple sute de borcane cu miere în fiecare an. Motivul pentru care a deprins acest hobby este în primul rând de natură medicală: fiicele sale suferă de alergii care pot fi combătute de mierea de calitate.

Penelope Cruz a colecționat sute de umerașe

OkMagazine (5) (2) jpg

Într-o carieră lungă și prodigioasă, actrița Penelope Cruz trebuie să fi purtat sute, dacă nu mii de ținute semnate de designeri celebri. Aceasta poate fi o explicație pentru pasiunea sa mai puțin obișnuită pentru umerașe. Penelope se mândrește cu o colecție de peste 500 de umerașe, de culori și forme diverse, dar niciunul din metal.

Tom Hanks are peste 250 de mașini... de scris

OkMagazine (6) jpg

Tom Hanks este un actor de excepție și un om cât se poate de interesant. Evident, nu se putea să nu aibă un hobby inedit. Are mai multe de fapt, dar primul loc în top este deținut de preocuparea pentru colecționarea mașinilor de scris foarte vechi. Avea peste 250 anul trecut, multe dintre ele fiind în stare perfectă de funcționare. Dacă va dori să mai scrie un scenariu de film, cea mai dificilă parte va fi alegerea mașinii la care va fi dactilografiat manuscrisul.

Rod Stewart cântă în ton cu glasul roților de tren

OkMagazine (7) jpg

Cântărețul britanic Rod Stewart a ajuns la un nivel la care își permite să fie excentric. Bine, nu de acum. Este idolatrizat de decenii, iar în ultimii 20 de ani a lucrat la o machetă de cale ferată în care a re-creat un oraș din Statele Unite ale Americii, cu clădiri, un râu și chiar o centrală electrică. Pentru această performanță, a apărut pe coperta revistei „Railway Modeller” și a fost foarte mândru de el.

Gordon Ramsay duce sportul la extrem

OkMagazine (8) jpg

Gordon Ramsay este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din lume, datorită emisiunilor pe care le face. Una dintre ele, Hell’s Kitchen, a inspirat chiar un slot care poate fi jucat pe Betano ro. Fost fotbalist la Glasgow Rangers, Ramsay a rămas cu sportul în sânge. Până acum a participat la 15 maratoane, cinci ultramaratoane și patru dintre cele mai dure triatloane „Ironman”. Chiar și așa, mai are destulă energie să îi facă „cu ou și cu oțet” pe concurenții din show-urile sale.

Piscina lui Ed Sheeran este un iaz

OkMagazine (9) jpg

Lui Ed Sheeran îi place la nebunie să înoate, dar nu în piscină, ca toți bogații, ci în ape sălbatice. Cu cât este mai tulbure apa și mai plină de lipitori, cu atât este mai mare plăcerea cântărețului. Nu au apărut poze, dar se spune că Sheeran are un iaz pe proprietatea sa, ca să se bălăcească alături de rațe și broaște.

Claudia Schiffer, spaima păianjenilor

OkMagazine (10) jpg

Oamenii sunt greu de citit, chiar dacă crezi că știi tipologia cuiva. De exemplu, ți-ai imagina vreodată că top modelul Claudia Schiffer are o pasiune pentru insecte? Interesul neobișnuit datează din copilărie, când colecționa păianjeni. Acum are o colecție imensă de insecte, precum și o bibliotecă plină de enciclopedii despre insecte. Cu siguranță că în vila vedetei nu este nici picior de păianjen. Au fugit toți, ca să nu ajungă exponate.

Nicole Kidman se hrănește cu adrenalină

OkMagazine (2) (4) jpg

Nicole Kidman este atât de gingașă încât pare că se sperie și de umbra ei. Am spus „pare”, pentru că în realitate se hrănește cu adrenalină. Actrița are o licență de parașutism, pentru că îi plac senzațiile tari. Recent, Nicole a declarat că o femeie ar trebui să sară dintr-un avion măcar o dată în viață.

Seth Rogen s-a dedicat artizanatului

OkMagazine (3) (3) jpg

Seth Rogen, unul dintre actorii din „Marea mahmureală”, seamănă foarte mult cu Snoop Dogg, adică este mai tot timpul învăluit un fum. Dar acesta nu este un „hobby” neobișnuit pentru vedetele de peste ocean. Mai puțin comun este faptul că Rogen produce cu mâna lui scrumiere și alte accesorii pentru fumat din ceramică.

Taylor Swift are o latură domestică dezvoltată

OkMagazine (1) (5) jpg

Oricine o urmărește pe Taylor Swift pe rețelele de socializare știe că artista are o latură „domestică”, în virtutea căreia coace prăjituri pentru fani și participă la diverse proiecte de artizanat cu unii dintre prietenii ei celebri. De pildă, cu ocazia Crăciunului, cântăreața a făcut globuri de zăpadă artizanale pe care le-a oferit în dar apropiaților.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG