4 lucruri la care ar trebui să fii atent dacă vrei să cumperi electrocasnice pentru locuința ta

28 noiembrie, 2022
casnic jpg

Electrocasnicele precum frigiderul, mașina de spălat rufe, aspiratorul sau mașina de spălat vase sunt menite să funcționeze pentru un timp îndelungat. Este important ca un asemenea produs să fie ales în funcție de marcă, funcționalități și variate detalii tehnice pentru a te bucura cât mai mult timp de asemenea produse.

În rândurile următoare poți descoperi câteva sfaturi practice de care să ții cont dacă vrei să înlocuiești electrocasnicele din casă sau dacă vrei să cumperi unele noi pentru noua ta locuință.

De ce aspecte să ții cont când cumperi un produs electrocasnic

  1. Marca

Sunt multe persoane care preferă să cumpere un produs anume, luând în calcul marca, producătorul și țara de proveniență. Practic, un nume bun poate ieși în evidență pentru produsele oferite pe piață, oferind în aceeași măsură mai multă încredere în rândul consumatorilor.

Atunci când vrei să achiziționezi un produs electrocasnic poți începe prin a descoperi și analiza produsele existente în magazine, precum și detaliile despre fabricanții respectivi. Astfel, îți poți îndrepta atenția către o combină frigorifică Beko, de pe Altex.ro, verificând fiecare specificație tehnică în parte.

  1. Recomandări și review-uri

Atunci când te decizi să cumperi un produs electrocasnic poți avea în vedere și recomandările oferite de site-urile de specialitate. De asemenea, poți accesa informațiile puse la dispoziție de producătorii de astfel de produse și review-urile lăsate de clienți, pentru a-ți face o idee despre ceea ce dorești să cumperi. 

Practic, o verificare în detaliu este recomandată înainte de orice achiziție, să poți avea garanția că alegi ceea ce este util pentru locuința ta. Iar dacă descoperi că părerile sunt împărțite cu privire la un produs anume, recomandarea este să mai cauți în această direcție, până ai convingerea că alegerea finală este una pe placul tău.

  1. Specificații tehnice

Produsele electrocasnice nu pot fi puse la vânzare fără o carte tehnică. Aceasta cuprinde informații complete despre produsul respectiv, anul de fabricație, funcțiile aparatului, tehnologia instalată, precum și caracteristicile generale. Însă, o parte din acest tip de informație se poate regăsi și pe platformele dedicate sau în magazinele unde sunt puse la vânzare electrocasnicele respective. Astfel, îți poți face o idee clară despre produsul ales, înainte de achiziționare.

  1. Garanția produsului

Orice produs electrocasnic vine la pachet cu o perioadă de garanție, oferită de producător. În anumite condiții, aceasta se poate prelungi contracost, însă este un aspect ce ține de magazinul de unde se face achiziția respectivă. 

Garanția unui aparat de acest gen presupune că, dacă produsul electrocasnic s-a stricat, acesta poate fi reparat la service-urile autorizate ale mărcii respective. Un specialist în domeniu va ști dacă aparatul respectiv a avut o eroare de fabricație sau dacă manevrarea greșită a acestuia a dus la problemele tehnice apărute.

În concluzie, alegerea aparatelor electrocasnice trebuie să se facă după câteva verificări în prealabil. Ceea ce este esențial în acest demers este faptul că producătorii sunt cei care oferă toate informațiile necesare despre produsele pe care le oferă consumatorilor, respectând o serie de norme și standarde impuse la nivel internațional.

Sursă foto: Pexels.com



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg