4 lucruri la care ar trebui să fii atent dacă vrei să cumperi electrocasnice pentru locuința ta

28 noiembrie, 2022
casnic jpg

Electrocasnicele precum frigiderul, mașina de spălat rufe, aspiratorul sau mașina de spălat vase sunt menite să funcționeze pentru un timp îndelungat. Este important ca un asemenea produs să fie ales în funcție de marcă, funcționalități și variate detalii tehnice pentru a te bucura cât mai mult timp de asemenea produse.

În rândurile următoare poți descoperi câteva sfaturi practice de care să ții cont dacă vrei să înlocuiești electrocasnicele din casă sau dacă vrei să cumperi unele noi pentru noua ta locuință.

De ce aspecte să ții cont când cumperi un produs electrocasnic

  1. Marca

Sunt multe persoane care preferă să cumpere un produs anume, luând în calcul marca, producătorul și țara de proveniență. Practic, un nume bun poate ieși în evidență pentru produsele oferite pe piață, oferind în aceeași măsură mai multă încredere în rândul consumatorilor.

Atunci când vrei să achiziționezi un produs electrocasnic poți începe prin a descoperi și analiza produsele existente în magazine, precum și detaliile despre fabricanții respectivi. Astfel, îți poți îndrepta atenția către o combină frigorifică Beko, de pe Altex.ro, verificând fiecare specificație tehnică în parte.

  1. Recomandări și review-uri

Atunci când te decizi să cumperi un produs electrocasnic poți avea în vedere și recomandările oferite de site-urile de specialitate. De asemenea, poți accesa informațiile puse la dispoziție de producătorii de astfel de produse și review-urile lăsate de clienți, pentru a-ți face o idee despre ceea ce dorești să cumperi. 

Practic, o verificare în detaliu este recomandată înainte de orice achiziție, să poți avea garanția că alegi ceea ce este util pentru locuința ta. Iar dacă descoperi că părerile sunt împărțite cu privire la un produs anume, recomandarea este să mai cauți în această direcție, până ai convingerea că alegerea finală este una pe placul tău.

  1. Specificații tehnice

Produsele electrocasnice nu pot fi puse la vânzare fără o carte tehnică. Aceasta cuprinde informații complete despre produsul respectiv, anul de fabricație, funcțiile aparatului, tehnologia instalată, precum și caracteristicile generale. Însă, o parte din acest tip de informație se poate regăsi și pe platformele dedicate sau în magazinele unde sunt puse la vânzare electrocasnicele respective. Astfel, îți poți face o idee clară despre produsul ales, înainte de achiziționare.

  1. Garanția produsului

Orice produs electrocasnic vine la pachet cu o perioadă de garanție, oferită de producător. În anumite condiții, aceasta se poate prelungi contracost, însă este un aspect ce ține de magazinul de unde se face achiziția respectivă. 

Garanția unui aparat de acest gen presupune că, dacă produsul electrocasnic s-a stricat, acesta poate fi reparat la service-urile autorizate ale mărcii respective. Un specialist în domeniu va ști dacă aparatul respectiv a avut o eroare de fabricație sau dacă manevrarea greșită a acestuia a dus la problemele tehnice apărute.

În concluzie, alegerea aparatelor electrocasnice trebuie să se facă după câteva verificări în prealabil. Ceea ce este esențial în acest demers este faptul că producătorii sunt cei care oferă toate informațiile necesare despre produsele pe care le oferă consumatorilor, respectând o serie de norme și standarde impuse la nivel internațional.

Sursă foto: Pexels.comRecente pe Ok! Magazine

Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
Salma Hayek jpg
Cover Photo De ce sa consumi produse lactate bio Iata care sunt cele mai importante beneficii (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}