Berlinala 2017. "Ana, mon amour" va fi proiectat astăzi. Festivalul continuă cu încă două surprize româneşti

17 februarie, 2017
'Ana, mon amour' Photo Call   67th Berlinale International Film Festival jpeg

A 67-a ediţie a Berlinalei a intrat pe ultima sută de metri. În doar câteva ore, pelicula "Ana, mon amour", a regizorului Călin Peter Netzer, va avea premiera oficială. Se aşteaptă ca lungmetrajul, care prezintă o povesteste de dragoste şi  dependeţă dintre două personaje în rolul cărora joacă actorii Mircea Postelnicu şi Diana Cavallioti, să câştige trofeul Ursul de Aur.

Actorul Mircea Postelnicu, regizorul Calin Peter Netzer şi actriţa Diana Cavallioti

Se pare că pelicula este vedeta acestei ediţii a Festivalului de Film de la Berlin. În momentul în care s-au pus biletele în vânzare pe internet, s-au epuizat în doar câteva minute. Cererea a fost atât de mare, încât premiera filmului lui Netzer este printre cele mai aşteptate momente, având în vedere că este singurul film la care s-a întâmplat ca biletele să se vândă imediat.

image

Sunt emoţii mari pentru totţi românii de la evenimentul din capitala Germaniei. Până acum, unul dintre participanţi, fiul Maiei Morgenstern, Tudor Istodor, a plecat acasă cu un premiu important la categoria  European Shooting Star. Pe lângă el, încâ două surprize cu nume româneşti au apărut în producţii care vor derula la al doilea cel mai important eveniment cinematografic european de profil, după Festivalul de la Cannes.

Crina Semciuc

Dacă prezenţa actorului Alec Secăreanu din "Minte-mă frumos în Centrul vechi" o sesizasem deja în distribuţia unui film englezesc deja premiat la Sundance - "God’s Own Country", în comedia austriacă "Wild Mouse/ Wilde Maus", apare ca personaj, Nicoleta, în rolul căreia joacă Crina Semciuc.

Din 3 martie, pelicula "Ana, mon amour" poate fi vizionată şi în cinematografele din România.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

fuste5 jpg
moda66 jpg
locuinta jpg
Scarlett Johansson, Profimedia (1) jpg
musk2 profimedia jpg
adela popescu8fb jpg
anda adam fb jpg
carte5 jpg
telefon71 jpg
Dana Rogoz Instagram PNG
tora vasilescu facebook jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
telefon8 jpg
camilla profimedia jpg
TOP 3 idei de cadouri de casa noua pentru un cuplu jpg
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg