Ce se întâmplă la Kremlin? Iubita lui Putin, superbă într-o nouă apariție publică, iar președintele rus cade pe scări acasă al el

4 decembrie, 2022

Așa-zisa iubită a lui Vladimir Putin – pentru că nimic nu e confirmat de la Kremlin, evident – a luat pe toată lumea prin surprindere, ieri, pe 3 decembrie, când a apărut la deschiderea unui centru sportiv.

image

După cum era de așteptat, Alina Kabaeva (39) n-a abordat subiectele spinoase ale zilei – războiul din Ucraina și problemele medicale cu care s-ar confrunta Vladimir Putin. Și nici situația jenantă în care s-a aflat acesta după ce a căzut pe scări acasă al el.

Câștigătoarea medaliei de aur olimpice a fost văzută de nici zece ori anul acesta, însă, cu toate astea, și-a făcut apariția la un eveniment sportiv în cursul zilei de ieri.

Prezentă la deschiderea centrului de gimnastică din Sochi, Alina nu l-a menționat pe Putin, care, la cei 70 de ani ai săi, a alunecat și a căzut pe scări acasă la el, în Moscova, și mai suferă și de cancer în tot acest timp.

Un alt subiect tabu pentru Alina a fost războiul din Ucraina, care a făcut, până acum, nu mai puțin de 100.000 de victime printre ruși.

În schimb, frumoasa de 39 de ani a ținut să precizeze tuturor că „imposibilul e posibil”. „Când făceam eu gimnastică, eram sportivă de performanță, nici măcar nu puteam să-mi imaginez asemenea condiții de antrenament cum există acum, aici. Dar, așa cum ne arată viața, imposibilul devine posibil! Iar Rusia este o țară care oferă mari oportunități!”, a conchis aceasta.

image

Presa rusă nu poate discuta despre relația de 15 ani pe care Alina o are cu Putin și nici despre copiii pe care aceștia îi au împreună. Ultima dată când Prima Doamnă neoficială din Rusia a fost văzută în public a fost în septembrie.

Starhit, publicație rusă online, a descris-o pe Kabaeva ca fiind „slabă, cu o față bine conturată, elegantă”, lucru care face referire la eventualele operații estetice pe care atât ea, cât și partenerul ei de viață le-au făcut și sunt vizibile pe chipul lor.

În tot acest timp, când Alina este admirată pentru felul în care arată la 39 de ani, Putin a căzut acasă la el pe scări și a defecat involuntar. Președintele rus a fost ajutat de bodyguarzii săi, ridicat și pus pe o canapea, iar medicii personali ai liderului de la Kremlin au ajuns la fața locului imediat.

Canalul de știri Russian Telegram susține că președintele rus suferă din cauza mai multor probleme medicale, niciuna nefiind confirmată de Kremlin.

image
Mai multe pentru tine...

Căzătura pe care a tras-o Vladimir i-a provocat acestuia câteva vânătări, însă se zvonește că Putin are cancer gastro-intestinal. Vânătăile suferite au fost tratate cu analgezice. Iar, în momentul de față, are loc o investigație pentru a se stabili cum de a fost posibil ca liderul politic să cadă, când acesta poartă papuci antiderapanți prin casă. Ce a provocat căsătura lui Putin, aceasta e marea întrebare!

Foto - GettyImages, Social MediaRecente pe Ok! Magazine

croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}