Connect Casting caută figurație pentru filmul biografic „The Yellow Tie”

9 iunie, 2023

Connect Casting caută figurație pentru filmul „The Yellow Tie" și îi invită pe toți doritorii să ia parte la o scenă de basm alături de marele actor John Malkovich, nominalizat la Oscar, care va avea loc pe 27 iunie la Sala Palatului.

comunicat 1920x1080 png

Agenția Connect Casting, care are deja o tradiție în a aduce la viață cele mai captivante personaje anunță începerea procesului de selecție pentru unul dintre cele mai așteptate pelicule autohtone: „The Yellow Tie". Această producție de excepție explorează viața incredibilă a legendarei figuri muzicale Sergiu Celibidache, ilustrând  lupta sa pentru a-și urma visul în ciuda tuturor obstacolelor.

Inspirat de o poveste reală, filmul „The Yellow Tie" va purta publicul într-o călătorie uimitoare, care pornește de la un mic orășel din România și ajunge până la elita lumii muzicii clasice. În mijlocul turbulențelor celui de-al Doilea Război Mondial și într-un Berlin bombardat, Sergiu Celibidache, acest copil prodigios se va confrunta cu provocări și pericole, dar va continua să lupte pentru visul său.

Pentru a da viață acestui personaj remarcabil, John Malkovich, un actor cu două nominalizări la premiile Oscar, va prelua rolul dirijorului muzical român. Sub îndrumarea regizorului Serge Celebidachi, fiul marelui dirijor, și cu participarea prestigioasei Orchestre Române de Tineret, scena emblematică a filmului va reconstitui un concert memorabil din Philadelphia.

„Sunt încântat și onorat că mi se oferă ocazia să îl interpretez pe dirijorul Sergiu Celibidache. Un talent unic și singular, el este considerat a fi unul dintre marii vizionari ai muzicii clasice ai secolului trecut. Să-l interpretez în ultimii săi ani va fi o călătorie provocatoare și fascinantă.” - John Malkovich

Mai multe pentru tine...

Connect Casting te invită să te alături acestui proiect extraordinar care va avea loc la Sala Palatului în data de 27 iunie! Vei lua parte la un concert de muzică clasică deosebit, susținut de Orchestra Română de Tineret, dirijat de distinsul actor John Malkovich care va lua rolul celui mai mare dirijor român de până acum. Pe lângă această experiență unică, vei fi recompensat pentru timpul petrecut la filmări și repetiții.

Pentru mai multe informații și pentru a face parte din filmul „The Yellow Tie" te poți înscrie pe website-ul https://lp.connectcasting.ro/.  Află mai multe despre proiectele și serviciile oferite de Connect Casting, vizitând  https://www.connectcasting.ro/.

Fii parte dintr-o poveste unică!Recente pe Ok! Magazine

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
termosemineu peleti bricolaj market 3 jpg
okmagazine warren jones LFlVuWLjYEo unsplash jpg
Salată grecească (2) jpg
6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg
Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica SANADOR Floreasca (3) jpg
Corona Island image (2) jpg
Cardigane Dama okmagazine png
p g i dm romania inaugureaza anul acesta doua sali de clasa unicat in jude ele calara i i timi jpg
poza okmagazine ro jpg
okmagazine ro   Cum să alegi o husă de telefon care să ofere echilibru între aspect și siguranță jpg
Cum să ai grijă mereu de zâmbetul tău jpg
Ai o cameră în plus pe care nu o folosești  Iată în ce o poți transforma! jpg
Lucruri de care ai nevoie pentru casa daca ai o familie numeroasa jpg
Patricia fotomodel  jpg
UNTOLD Inquam Photos / Alexandru Busca
Ana Baniciu s a casatorit cu Edy Kovacs   Instagram (3) jpg
Ești pasionat de grădinărit Iată ce unelte nu ar trebui să ți lipsească din gospodărie jpg