Cu şi fără machiaj. Cum arată actriţa Renee Zellweger la 51 de ani

29 septembrie, 2020
9 renee zellweger nemachiata 50 de ani jpg jpeg

Are 51 de ani şi a apărut complet naturală, pe stradă, în mijlocul zilei. Despre celebra actriţă Renee Zellweger este vorba! 

Actrita Renee Zellweger, celebră  pentru rolurile din „Jerry Maguire” şi „Jurnalul lui Bridget Jones”, are 51 de ani. În unele imagini este mai greu de recunoscut, întrucât vedeta a trecut printr-o transformare radicală în ultimii ani.

Cu toate acestea, aceasta a avut curajul de a apărea complet nemachiată. Are pielea întinsă ca a unui bebeluş. Are vreo urmă de riduri? Priviţi în galeria foto!

5 renee zellweger 4 jpg jpeg

Povestea de viaţă a actriţei Renee Zellweger: de la job-ul de chelneriţă dintr-un club de striptease, la cariera de invidiat de la Hollywood

Renee Zellweger a devenit faimoasă în anii ’90, iar în 2010 era deja epuizată profesional şi personal! „Mă îmbolnăvisem. Nu aveam deloc grijă de mine. Eram ultima pe lista mea de priorităţi. Nu eram deloc bine, deloc echilibrată, eram pe punctul de-a muri...“, a recunoscut vedeta care a reuşit, într-un final, să se redreseze.

Renee şi-a luat o pauză de şase ani din showbiz şi a revenit, în 2016, în lumina reflectoarelor, mai puternică şi mai strălucitoare ca niciodată. Dar n-a fost totul decât o simplă întâmplare. De fapt, întreaga ei carieră hollywoodiană nu e altceva decât o greşeală, după cum spunea chiar ea, mai în glumă, mai în serios, în Vanity Fair, pe 14 ianuarie: „N-am plănuit deloc să devin actriţă, totul e o mare greşeală. Eu sunt, de fapt, un jurnalist ratat...“. Visul  lui  Renée  din  adolescenţă  era,  într-adevăr,  să  devină  om  de  presă, doar  că destinul a avut alte planuri cu ea.

3 renee zellweger 6 jpg jpeg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg