Cele mai spectaculoase ținute de la deschiderea Festivalului de la Cannes. Vedetele au strălucit

17 mai, 2023

Vedetele s-au înghesuit pe covorul roșu al Festivalului de la Cannes, în seara inaugurală. Marți, 16 mai 2023, a început, oficial, cea de-a 76-a ediție a celebrului festival din sudul Franței.

Naomi Campbell la Cannes (1) jpg

Iată care sunt vedetele ce s-au evidențiat pe covorul roșu și care au făcut un adevărat spectacol al ținutelor.

Elle Fanning la Cannes (2) jpg

Parada ținutelor este o tradiție înaintea vizionării filmelor. Este, dacă vreți, spectacolul dinaintea spectacolului. În fiecare an, vedetele se străduiesc să se afișeze în cele mai memorabile ținute, cu cele mai scumpe bijuterii. Desigur, toate doamnele apar cât mai suple și cât mai aranjate pe însorita Croazetă.

Startul Festivalului de Film s-a dat cu o nouă peliculă în care joacă Johnny Depp și care s-a bucurat de un real succes. Actorii au fost îndelung ovaționați. Johnny Depp a fost o apariție elegantă, într-o ținută Dior Men.

Cu filmul francez "Jeanne du Barry", în care Johnny Depp îl interpretează pe regele Ludovic al XV-lea chiar în limba lui Voltaire, s-a deschis cea de-a 76-a ediție a celui mai faimos festival de film al planetei.

GettyImages 1490787382 jpg

Pelicula marchează marea revenire a actorului Johnny Depp pe ecrane, după procesul rasunator în care și-a spălat în public rufele murdare ale căsniciei cu Amber Heard. În fața jurnaliștilor, directorul festivalului s-a văzut nevoit să-și justifice alegerea de a deschide evenimentul cu acest lungmetraj.

Thierry Frémaux, Festival Director: „Johnny Depp face un rol extraordinar în film, un rol foarte dificil. Nu știu de ce l-a ales Maïwenn (regizoarea) pentru acest rol, va trebui s-o întrebați pe ea. În alte privințe, sunt ultimul pe care ar trebui să-l întrebați. Pentru că, dacă exista cineva pe planeta care n-a fost interesat de acel proces super-mediatiazat, eu sunt acela. Nu știu nimic despre asta. Pe mine mă interesează actorul Johnny Depp”.

Naomi Campbell a strălucit, la propriu, într-o superbă rochie lungă, argintie, cu paiete, de la Celine.

Alessandra Ambrosio s-a afișat, de asemenea, spectaculoasă într-o ținută Elie Saab.

Alessandra Ambrosio la Cannes jpg
Mai multe pentru tine...

Helen Mirren a fost surpriza serii: și-a vopsit părul albastru, pentru a se asorta cu rochia baby blue de la Del Core, iar Uma Thurman a ales satinul roz pudrat în prima seară de festival, o splendidă rochie de la  Dior Haute Couture.

Elle Fanning a fost ravisantă, cu o rochie imperială Alexander McQueen.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg