Jennifer Lopez, ravisantă la premiera filmului său, în rochie transparentă, cu trupul de divă la vedere

19 ianuarie, 2023
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg

Jennifer Lopez a sclipit la propriu, la premiera din Los Angeles a filmului său, ”Shotgun Wedding”.

În film, artista îl are ca partener pe Josh Duhamel, iar din 27 ianuarie, va putea fi văzut pe Prime Video.

Jennifer Lopez și-a onorat cel mai recent film în care joacă având o prezență de zile mari, o rochie Valentino aurie, spectaculoasă, ce dă senzația că diva este drapată în aur.

Miercuri, 18 ianuarie, artista în vârstă de 53 de ani a apărut singură pe covorul roșu, la premiera Prime Video a mult așteptatei comedii ”Shotgun Wedding”.

Filmările pentru această producție s-au încheiat cu câteva zile înainte de a se despărți de fostul său logodnic, A-Rod. Vedetele din distribuție s-au distrat pe cinste la filmările din Republica Dominicană, în plină pandemie COVID-19.

Ca de obicei, Jennifer Lopez știe să se pună în centrul atenției la orice eveniment. Așa a fost și de data aceasta, căci rochia sa transparentă a prezentat-o ca pe un adevărat cadou, legat cu fundă galbenă.

J Lo a purtat un clutch Tyler Ellis la fel de galben precum funda din talie și și-a prins părul în coc. Atitudine totală de divă consacrată. Ca accesorii, a folosit cercei oversize și nu i-au lipsit inelele dragi.

Filmul ”Shotgun Wedding” este produs de însăși Jennifer Lopez, în colaborare cu Ryan Reynolds. Este o comedie romantică, ce promite să descrețească frunțile tuturor. Povestea este una ușurică, de altfel, reuniunea familiilor pentru nuntă, într-o destinație exotică. Pe măsură ce toată lumea ajunge la locație, se lasă cu complicații: mirii se răzgândesc, dar apare și o situație inedită și pe alocuri dramatică, o luare de ostatici.

În distribuția filmului mai apar Jennifer Coolidge, Sônia Braga, Cheech Marin, Selena Tan, D'Arcy Carden, Callie Hernandez, Desmin Borges, Steve Coulter și Lenny Kravitz.

Josh Duhamel a dezvăluit People Magazine că s-a distrat copios la filmări, împreună cu Jennifer Lopez. ”E ca o șefă, așa, dar în sensul bun.” Actorul a recunoscut și că se simte ușor intimidat de celebra cântăreață latino.

Jennifer Lopez joacă rolul lui Darcy, o superbă mireasă pe pe care o vedem etalându-și corpul spectaculos într-o pereche de bikini sexy, dar și în rochiile create de designerul israelian Galia Lahav. Comedia ”Shotgun Wedding” îi ține pe telespectatori cu sufletul la gură, iar acțiunea vine în valuri, făcând din acest film unul de neratat, în care mireasa poartă nu mai puțin de 28 de rochii de mireasă.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG