Monica Bârlădeanu s-a retras la mănăstire. Vedeta s-a apropiat mai mult de Dumnezeu

21 iulie, 2020
6 monica barladeanu la manastire 1 4 jpg jpeg

Monica Bărlădeanu traversează o perioadă liniştită din viaţa sa, chiar în timpul pandemiei. S-a apropiat mai mult de Dumnezeu!

Credeaţi sau nu, actriţa care interpretează rolul Carlei în serialul "Vlad" duce o viaţă liniştită, departe de pericole, de presiuni, de afaceri periculoase. Despre Monica Bârlădeanu este vorba! O vedeam la Pro TV, în celebrul serial, dar iată că acum, odată cu pandemia, ea apare într-o nouă ipostază, una în care îşi deschide sufletul şi îşi arată şi vulnerabilităţile. 

Pentru o perioadă, Monica Bărlădeanu a lăsat agitaţia din Capitală şi s-a restras la mănăstiri. Actriţa a preferat să ia o pauză de la tot confortul cu care era obişnuită, de la toate obiceiurile, de la rutină şi s-a retras la mănăstire. A cunoscut oameni deosebiţi, a aflat poveşti impresionante şi a văzut locuri cu o mare încărcătură spirituală. 

Monica Bărlădeanu a povestit că s-a dedicat rugăciunii, i-a îndemnat şi pe urmăritorii ei din mediul online să facă la fel. Ea le-a spus să viziteze câteva mănăstiri, sigur se vor încărca pozitiv. 

La final, ea a mărturisit: 

"Am încheiat o călătorie dedicată sufletului meu pe la mănăstirile din Vâlcea, plină de întâlniri cu oameni cu sufletul viu, gata să te primească oricând cu braţe deschise, cu bucurie în suflet, cu o masă caldă şi un cuvânt de folos. Trăiesc ce predică, iar pentru ei ,iubirea de aproape’ nu-i un cuvânt fals ❤️. Dacă n-aţi apucat până acum, mergeţi la Turnu, la Ostrov, la Mănăstirea dintr-un Lemn, la Arnota, Bistriţa sau Hurezi. Că la Cozia îmi imaginez că aţi fost mulţi dintre voi. #manastirivalcea #spiritualtravel #manastireadintrunlemn #ostrov #manastireaturnu"

4 monica barladeanu la manastire 1 2 jpg jpeg

Monica Bărlădeanu provine dintr-o familie cu şase preoţi

Într-un interviu exclusiv OK! Magazine, Monica Bărlădeanu ne-a dezvăluit ă în aceste vremuri dificile, pe timpul pandemiei, s-a apropiat mai mult de Dumnezeu: "Cred că toată lumea a trecut print-o formă de introspecţie forţată în această perioadă şi cu siguranţă fiecare dintre noi a învăţat câte ceva nou despre sine. Eu una m-am apropiat mai mult de Dumnezeu, venind şi dintr-o familie cu şase preoţi, şi mi-am dat seama că nu există formă de meditaţie mai eliberatoare pentru mine decât rugăciunea din suflet. Am învăţat că îmi place să gătesc când n-am presiunea unui program încărcat, că deţin extrem de multe lucruri inutile supravieţurii şi că atunci când ţi-e greu, cea mai bună terapie e să-l ajuţi pe altul."

Totodată, celebra vedetă ne-a mai mărturisit că aceste vremuri sunt pentru ea pline de vulnerabilităţi: "Frica vulnerabilizează omul de obicei, lipsa perspectivei unei finalităţi îl dezechilibrează pe om mai mult, iar viteza scăzută brusc de la 100km/oră, cum era viaţa mea, la 0 km/oră e o ajustare în primul rând psihologică pe care trebuie s-o faci. Deci da, a fost o perioadă plină de vulnerabilităţi."

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg