Schimbări majore pentru Adelina Pestriţu. Şi-a cumpărat o casă nouă, dar îşi vinde maşina

22 iunie, 2020
6 adelina pestritu isi vinde masina 4 jpg jpeg

Este anul schimbărilor majore pentru Adelina Pestriţu! Vedeta a anunţat deja că şi-a cumpărat o casă nouă, cu grădină, dar acum vine cu o altă veste: îşi vinde maşina. 

Anul 2020 este unul important în familia Adelinei Pestriţu şi a lui Virgil Şteblea. Cei doi îndrăgostiţi şi fiica lor au părăsit deja apartamentul în care locuiau, se pregătesc pentru casa cea nouă: una mare, încăpătoare şi superb decorată. Vedeta vine acum cu o nouă veste: îşi vinde maşina. Chiar ea a făcut anunţul pe reţelele de socializare. "EDA îşi caută cumpărător. Şi o dau cu tot cu dulciurile din ea, cu biscuiţi...cu tot ce mai găsesc pe aici", a glumit vedeta pe Instastory. A spus că e momentul pentru o "altă EDA". 

Adelina Pestriţu îşi schimbă casa, îşi vinde maşina, ce de schimbări! În octombrie 2019, vedeta a achiziţionat autovehiculul. Este vorba despre un autoturism Range Rover, iar un astfel de model nou, precum cel al vedetei, costă şi peste 80.000 de euro.

Toate aceste modificări din familia lor vin acum, mai ales că Adelina Pestiţu şi Virgil plănuiesc să îi facă un frăţior sau o surioară Zenaidei. Invitată în cadrul emisiunii "La Cină", prezentată de Ionela Năstase şi chef Adi Hădean, la Digi 24, ea a uimit când a dezvăluit că ar putea fi din nou gravidă:

"Ne-am dorit să fim patru, după izolare. Încă nu am făcut testul, dar da, aş putea fi însărcinată. Dorinţa asta de a ne mări familia ne-a determinat să muncim mult la ea. Soacra mereu ne zice să facem un frăţior sau o surioară, pentru că Zenaida trebuie să aibă cu cine să se joace, trebuie să aibă pe cineva"

4 adelina pestritu isi vinde masina 2 jpg jpeg

Adelina Pestriţu se mută la casă împreună cu familia!

Adelina Pestriţu a decis să facă schimbări majore în familie, ea, soţul şi fiica se vor muta la casă. Au început deja proiectul, au stabilit totul cu o arhitectă, iar vedetă abia aşteaptă marea mutare! De câţiva ani, chiar înainte să îl cunoască pe Virgil Şteblea, Adelina Pestriţu locuia singură într-un apartament superb, de trei camere, dintr-un complex rezidenţial. Un dormitor spaţios, o sufragerie, un dressing superb, dar iată că vin vremuri noi, s-a căsătorit, are şi copil....şi cât mai curând familia se va mări.

Adelina Pestriţu a anunţat că se mută la casă alături de Virgil Şteblea, soţul său, şi fiica lor, Zenaida Maria. Au făcut deja demersurile, au vorbit şi cu o arhitectă. Vor să aranjeze totul ca la carte.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg
heche PNG
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
kate moss jpeg
andreea84 jpg
green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg