Strategie la păcănele - Sfaturi şi instrucţiuni utile pentru a juca sloturi online

15 octombrie, 2020
1 pacanele jpg jpeg

Cum putem câştiga la sloturi online. Trucuri utile pentru a va mari şansa de succes la joc.

Dacă până acum, singurele sloturi, la care puteam face câteva rotiri erau destul de limitate în ceea ce priveşte designul şi caracteristicile, astăzi ne putem lăuda cu o varietate imensă. Clasicele 5 role, 3 rânduri şi 10 linii de câştig sunt înlocuite cu o structură interesantă, jocuri bonus suplimentare şi sute chiar şi mii de şanse de a obţine combinaţii câştigătoare. Pe vremuri, nici nu ne-am putut imagina varietatea de sloturi online care există astăzi şi nici nu se punea problema de trucuri păcănele. Marea varietate a adus mai multe oportunităţi pentru a câştiga despre care puteţi găsi mai multe informaţii utile pe această pagină.

În trecut au existat oameni care au încercat să manipuleze jocurile ca la aparate, dar acele vremuri au trecut şi nu numai că nu este legal, dar ar fi aproape imposibil să se obţină un rezultat similar cu sloturile online actuale. Aceasta nu mai este metoda prin care puteţi obţine un avantaj faţă de cazinou. Însă, există câteva trucuri care vă pot ajuta să câştigaţi bani de la sloturi de cazinou, cel puţin pe termen scurt. După cum veţi afla mai jos, majoritatea sfaturilor nu sunt legate de jocul propriu-zis, ci de o bună pregătire şi de alegerea corectă a jocului.

Aici o să marcăm câteva trucuri, care vă pot fi de folos, dacă jucaţi la sloturi pe net.

Începeţi cu un joc cu credite virtuale

Sloturile sunt jocuri simple şi poate consideraţi că nu aveţi nevoie să exersaţi. Reţineţi cuvintele noastre! Încercaţi mai întâi jocul gratuit. Aproape toate cazinourile online oferă posibilitatea de a încerca jocul în variantă demo - doar pentru distracţie. În acest mod nu puteţi încasa câştiguri, dar aici este mai important să învăţaţi cum să jucaţi şi să vedeţi mecanica jocului. Acest lucru vă va permite să înţelegeţi regulile şi astfel nu veţi pierde bani din cauza deciziilor neînţelepte. Aflaţi cum să jucaţi fiecare joc - chiar dacă arată similar cu jocurile anterioare.

Şansă sau RTP-ul jocului

95% este cifra de unde trebuie să începeţi căutarea. Acest coeficient reprezintă avantajul casei faţă de parior, sau cu alte cuvinte – şansa pe care o aveţi să câştigaţi. Orice joc care are o rată de returnare la jucător mai mică de 95% trebuie evitat. Nu trebuie să vă luaţi nici după bonusurile atractive, nici după rotirile gratuite oferite de operator. Luaţi decizii raţionale, deoarece acestea sunt de nepreţuit.  

Sloturi cu jackpot-uri progresive

Dacă aţi găsit jocul care corespunde cu cerinţa anterioară, jucaţi acolo unde există jackpot-uri progresive. Aceasta înseamnă că mai multe sloturi sunt interconectate, astfel încât jackpot-ul creşte mai repede, cu fiecare depunere efectuată de parior. Reţineţi totuşi că, dacă nu pariaţi nimic, nu câştigaţi nimic. Pariurile mai mari duc la o şansă mai mare de a lovi jackpot-ul. Dacă doriţi să vă maximalizaţi şi mai mult şansa să loviţi un jackpot, atunci trebuie să jucaţi cu toate liniile de plată active. Dacă inactivaţi câteva linii, în cazul în care slotul oferă această opţiune, vă veţi reduce şansa de succes.

Limite de joc

Stabiliţi o limită pentru cât puteţi investi în joc pe zi, care este bugetul vostru pentru cazinou. Jucaţi strict în aceste limite şi nu permiteţi să le depăşiţi, indiferent cât aţi pierdut. Cu dinamica şi viteza lor, sloturile vă pot face să uitaţi de realitate. Nu cădeţi victima puterii lor ispititoare. Nu încercaţi să recuperaţi pierderile, plasând pariuri tot mai mari, până când vă cheltuiţi toţi banii. Probabil aceasta nu a fost ziua voastră norocoasă şi şansa de a câştiga va fi de partea voastră într-o altă zi.

Folosiţi toate bonusurile oferite

Cazinourile online îşi atrag jucătorii prin bonusuri de bun-venit generoase şi promoţii periodice. Bonusurile la prima depunere, de obicei sunt 100% la suma pe care aţi decis s-o depuneţi pentru joc. Însă, mulţi operatori oferă bonus sub forma de rotiri gratuite la un anumit slot sau chiar bonus fără depunere. Nu ezitaţi să verificaţi toate ofertele operatorilor online. Cazinourile vă oferă bani pentru joc dar nu este la fel de simplu să retrageţi câştiguri. Fiecare bonus are anumite condiţii de rulare, aşa că, înainte să incerţi să scoateţi câştigurile realizate, citiţi bine termenii şi condiţiile şi asiguraţi-vă că aţi rulat banii de câte ori este nevoie. Altfel, câştigurile voastre vor fi anulate.

Verificaţi tabelul de plată pentru simboluri speciale

Fiecare joc de tip slot are şi un Joker. Acesta se numeşte simbol Wild şi este dotat cu funcţii suplimentare, şi anume se poate schimba şi ajuta la formarea combinaţiilor câştigătoare. Acesta poate fi găsit la aproape fiecare joc. Însă, există şi alte simboluri, care, dacă sunt prezente, vă măresc şansa să obţineţi combinaţii câştigătoare sau să activaţi jocurile bonus adiţionale. De obicei, exact aceste jocuri suplimentare aduc plăţile mari.

Priviţi sloturile ca o formă de divertisment

Acesta este un joc. Nimic mai mult! Nu intenţionaţi să jucaţi sloturile „cu normă întreagă” pentru a obţine un venit regulat. Sloturile nu funcţionează aşa. Este posibil să va păstraţi soldul pe plus şi să realizaţi câştiguri, însă acest lucru nu se poate întâmpla frecvent. Nu folosiţi sloturile ca o formă de venit. Prin urmare, nu este o idee bună să vă aşteptaţi la miracole. Totul depinde numai de noroc şi nu permiteţi nimeni să va spună că nu este aşa.

Inovaţiile tehnologice au făcut viaţa noastră mai uşoară şi comodă. Acum nu mai este nevoie să facem investiţii mari pentru a ajunge la Hollywood sau să stăm prin aeroporturi şi gări. Putem vizita întreaga lume din confortul propriei case. Următorul deceniu se anunţă şi mai interesant pentru cazinourile digitale deoarece pe piaţa vor intra masiv jocurile VR, care vă pot duce în orice cazinou de pe planeta.Recente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg