Evenimente

Cel mai bun influencer din România va ajunge la Hollywood! Votează-ţi şi tu preferatul la E! People’s Choice Awards

Cel mai bun influencer din România va ajunge la Hollywood! Votează-ţi şi tu preferatul la E! People’s Choice Awards

E! anunţă începerea votării pentru ediţia din 2019 a premiilor E! People’s Choice Awards, gala care celebrează toate formele de divertisment, votate de către fani.  Cu o acoperire impresionantă, pe multiple platforme, E! îndeamnă fanii din întreaga lume să voteze din cei 8 nominalizaţi în cadrul celor 43 de categorii, printre care sunt incluse “The Movie of 2019,” “The Show 2019,” “The Album 2019” şi “The Beauty Influencer of 2019”.

Procesul de votare pentru cele 43 de categorii se derulează în intervalul 4 septembrie - 18 octombrie pe site-ul www.pca.eonline.com sau pe Twitter. Sunt acceptate 25 de voturi/categorie/zi. În intervalul anterior menţionat, toate voturile exprimate în zilele de marţi sunt numărate de două ori.

*Metode de votare:

Online – www.pca.eonline.com
Twitter –  se poate vota folosind #(numele categoriei), #(numele nominalizatului) şi #PCAs

*Voturile sunt contorizate de compania terţă, Telescope.

Transmisiunea galei E! People’s Choice Awards 2018, a generat 45 de milioane de interacţiuni cu E!  în mediul digital şi social media (inclusiv page/video views, likes, comments şi shares). Transmisiunea pe multiple platforme a strâns, anul trecut, cea mai mare audienţă live în mediul digital şi pe platformele sociale, cu peste 3 milioane de live streams.  

Regulamentul integral este disponibil aici: https://www.eonline.com/peoples_choice_awards/rules

Lista completă de hashtaguri este disponibilă aici: https://www.eonline.com/peoples_choice_awards/faq

Gala E! People's Choice Awards este transmisă în direct din Santa Monica - Barker Hanger în noaptea de duminică spre luni, 10 noiembrie, de la 4 a.m. şi este precedată de E! Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards.

Jesse Ignjatovic şi Evan Prager de la Den of Thieves alături de Wilshire Studios se întorc în rolurile de producători ai transmisiunilor.

Anul acesta, pentru prima dată în istoria acestor premii, E! People's Choice Awards a deschis o secţiune dedicată României cu scopul de a familiariza publicul local cu programele internaţionale. https://pca.eonline.com/ro/romanian-pop-culture-influencer-of-2019 Best Romanian Influencer of 2019 este secţiunea specială, unde românii pot vota influencerul preferat în intervalul 4 septembrie - 18 octombrie. Nominalizaţii acestei categorii sunt:

·         ADELINA PESTRIŢU https://www.instagram.com/adelina.pestritu/?hl=ro

·         BROMANIA https://www.instagram.com/bromania/?hl=ro

·         DIANA CONDURACHE https://www.instagram.com/imdianac/?hl=ro

·         IRINA DEACONESCU https://www.instagram.com/irinassw/?hl=ro

·         LAURA GIURCANU https://www.instagram.com/lauragiurcanu/?hl=ro

·         MARIA ZVINCA https://www.instagram.com/mariazvinca/?hl=ro

·         NADD HU https://www.instagram.com/naddhu/?hl=ro

·         SELLY https://www.instagram.com/selly/?hl=ro

Pe Twitter se poate vota folosind #PCAs, #RomanianInfluencer şi #(numele nominalizatului): #AdelinaPestritu, #Bromania, #DianaCondurache, #IrinaDeaconescu, #LauraGiurcanu, #MariaZvinca, #NaddHu, #Selly

Primii 3 influenceri care vor obţine cele mai multe voturi vor pleca la Los Angeles şi vor merge pe covorul roşu de la E! People's Choice Awards, unde influencerul preferat al României va primi trofeul şi titlul de Best Romanian Influencer of 2019.

Ia parte la fenomenul E! People’s Choice Awards şi votează-ţi favoriţii pe www.pca.eonline.com!

În România E! se găseşte în oferta următorilor furnizori de televiziune: RCS-RDS (DIGI), Telekom România, UPC România, NextGen, Orange, Ines.

Modifică Setările