Relaxare activă pentru Jennifer Lopez, Ben Affleck şi fiica divei. Îndrăgostiţii îşi petrec mult timp în familie

31 martie, 2022
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg

Se îndesesc ieşirile de familie în cuplul Bennifer. Cei doi sunt mai uniţi ca niciodată, acum, la un an de la marea lor împăcare.

Cele două staruri fie îşi iau copiii de la şcoală, fie îi duc la activităţi sau fac lucruri împreună cu ei. Jennifer are o perioadă mai lejeră în ultima vreme, după ce a stat câteva zile bune în Spania, să continue filmările pentru filmul ”The Mother”.

Şi este o mamă foarte bună, atât pentru copiii ei, cât şi pentru copiii lui Ben. Cel mai mult a stat cu mezinul lui Affleck, pe care l-au luat în câteva rânduri de la şcoală.

La cea mai recentă apariţie publică, J Lo şi Ben au fost cu Emme, fiica divei, la baseball.

Cei trei s-au simţit minunat la sport în Los Angeles, iar fotografii au surprins-o pe diva latino în timp ce juca şi ea, iar iubitul Ben o privea cu nesaţ. Jennifer a fost absolut ravisantă, cu o pereche de colanţi mulaţi care îi evidenţiau posteriorul faimos.

Cei doi şi-au luat o casă impresionantă împreună, care a costat puţin peste 50 milioane de dolari. Se vede treaba că nu glumesc, iar reuniunile de familie se vor face extins.

Pe planul acesta de divertisment, există totuşi un conflict, căci J Lo dovedeşte abilităţi serioase la baseball şi a susţinut mereu echipa Yankees, în timp ce iubitul Ben este un fan declarat Red Sox.

Un alt detaliu important, Jennifer a fost la un pas de căsătorie cu vedeta de baseball profesionist Alex Rodriguez, de unde este posibil să fi furat câteva trucuri în ceea ce priveşte acest sport.

 New York Yankees, de 27 ori câştigătoare a World Series, se menţine în topul echipelor celor mai valoroase de când Forbes a început să evalueze finanţele francizelor din MLB (1998). Yankees este evaluată la 6 miliarde de dolari, în creştere cu 14% faţă de anul precedent.

Top 5 este completat de Los Angeles Dodgers (4 miliarde de dolari), Boston Red Sox (3,9 miliarde), Chicago Cubs (3,8 miliarde) şi San Francisco Giants (3,5 miliarde).



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg