Smiley, colaborare inedită. Cu cine cântă artistul

8 aprilie, 2022
3 sm92 jpg jpeg

Smiley schimbă registrul muzical. Artistul lansează pe toate platformele de streaming „Fii tot ce poţi”, un feat neaşteptat cu Şatra B.E.N.Z. şi marchează astfel o colaborare „şocantă” pentru industria muzicală.

„Fii tot ce poţi” a apărut într-una dintre taberele de creaţie ale echipei, într-un moment de bine, de recunoştinţă pentru muzică, prieteni şi viaţă. „A fost un moment în care cu toţii ne-am dat seama cât suntem de norocoşi că avem muzica şi de cât de puţine avem nevoie pentru a fi de fapt fericiţi. N-o să uit momentul în care cântam cu toţii piesa asta şi eram pur şi simplu fericiţi”, dezvăluie Smiley.

„Eu nu vreau bani mulţi, vreau cât să-mi ajungă, vreau dragoste cât să dau la toţi, Viaţa e un dar ce nu vine cu fundă şi eşti dator să fii tot ce poţi” spune refrenul celei mai noi piese Smiley pe care i-a invitat să cânte împreună pe nimeni alţii decât pe artiştii de la Şatra B.E.N.Z.: „Frumuseţea muzicii vine şi din puterea ei de a uni lumi, de a face compatibile stilurile diferite, de a aduce împreună oameni care simt la fel, dar se exprimă unic. Îmi plac Şatra B.E.N.Z. şi a fost o superexperienţă întâlnirea cu ei. A fost foarte cool că toată lumea din jurul nostru făcea ochii mari când auzea că lucrăm împreună la o piesă şi se tot întrebau unde-i legătura. Ei bine, o să râdeţi, noi ai simţit-o de la prima sesiune de creaţie, de la primele înregistrări şi abia aşteptăm să auzim reacţiile voastre. În plus, cei care îi ascultă pe băieţii din Şatra B.E.N.Z., printre care mă număr şi eu, aşteaptă de vreo 2 ani ca ei să scoată ceva nou împreună şi iată că a venit momentul.”, povesteşte artistul despre colaborarea cu Super Ed, Keed, Lu-K Beats, Nosfe, cei patru artişti din trupa Şatra B.E.N.Z.Recente pe Ok! Magazine

oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg