Ela Crăciun a împlinit 40 de ani. Cadoul fabulos primit de vedetă

14 aprilie, 2022
4 ela34 jpg jpeg

Ela Crăciun a avut parte de o surpriză de proporţii din partea familiei şi a prietenilor apropiaţi, care şi-au propus să îi ofere la împlinirea vârstei de 40 de ani un cadou de-a dreptul spectaculos: o vacanţă surpriză într-o destinaţie necunoscută.

Asemenea vedetelor de la Hollywood care doar se urcă în avion şi pornesc către o destinaţie secretă, prezentatoarea tv a aflat doar în momentul în care a aterizat că se află în Sicilia şi că urmează să se cazeze într-un castel şi să se bucure de un weekend fabulos într-o zonă superbă din sudul Italiei.

,,I-am spus prietenei mele Magda, că anul acesta mi-ar plăcea să fiu surprinsă şi vreau să mărturisesc că toţi prietenii meu s-au agitat extraordinar de tare, la fel şi sora mea, totul ca eu să primesc un cadou memorabil de ziua mea. Şi aşa a şi fost. Nu am ştiut până în momentul în care am aterizat unde mergem. Chiar am vrut să fiu surprinsă şi să mă bucur de locul în care mergeam. Au ales Sicilia, Taormina. A fost chiar o zi memorabilă, pe care nu o să o uit niciodată, o zi pe care am petrecut-o alături de oameni dragi. Ne-am distrat, ne-am simţit bine, ne-am odihnit şi încărcat bateriile, iar pentru mine va rămâne pentru totdeauna o zi de neuitat", a declarat Ela Crăciun despre cadoul inedit primit de ziua ei.

Dacă pentru mulţi schimbarea prefixului este ceva presupune şi multe rezoluţii, planuri măreţe sau chiar nostalgii, nu este cazul Elei Crăciun care se declară extrem de încântată de evoluţia noii sale cărţi şi deja începe lucrul pentru un al patrulea volum. Mai mult decât atât, îndrăgita mămică vrea să se bucure pe cât posibil de momentul prezent şi fiecare clipă petrecută alături de cei dragi.

,,Nu îmi place să îmi fac planuri pe termen lung şi trebuie să recunosc că împlinirea celor 40 de ani a venit cu sentimente noi, pe care nu le-am mai încercat până acum. Simt că sunt încă tânără şi mai ştiu şi că aşa cum te simţi, aşa arăţi, motiv pentru care intenţionez să mă simt tânără mult timp de acum înainte. Cert este că am toate motivele de bucurie. Am o familie minunată pe care o ador şi mă aflu la cea de-a treia lansare de carte, care deja se anunţă a fi cel mai mare succes al meu", a concluzionat Ela Crăciun.Recente pe Ok! Magazine

oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg