Iubita lui Al Pacino, Alfallah, provine dintr-o familie cu bani. Actorul este mai mare decât tatăl ei. Ce alte detalii picante din relaţia lor au ieşit la suprafaţă

14 aprilie, 2022
5 al10 jpg jpeg

Chiar dacă pentru mulţi această idilă a fost o surpriză, Al Pacino, în vârstă de 81 de ani, se întâlneşte cu Noor Alfallah, în vârstă de 28 de ani, de ceva timp.

Pacino şi Alfallah, care provine dintr-o familie bogată din Kuweit, au fost fotografiaţi în timp ce luau cina într-un restaurant Italian, alături de alţi prieteni, marcând astfel expoziţia pictorului Julian Schnabel. 

Alfallah s-a întâlnit anterior cu Mick Jagger, în vârstă de 78 de ani şi cu investitorul miliardar Nicolas Berggruen, în vârstă de 60 de ani, şi a fost, de asemenea, văzută în Los Angeles cu Clint Eastwood, în vârstă de 91 de ani. „Pacino şi Noor au început să se vadă în timpul pandemiei. Ea se întâlneşte mai ales cu bărbaţi în vârstă foarte bogaţi, a fost cu Mick Jagger o vreme, apoi s-a întâlnit cu Nicholas Berggruen”, a spus o sursă.

Ea este cu Al de ceva timp şi se înţeleg foarte bine. Diferenţa de vârstă, care este de 53 de ani, nu pare să fie o problemă, deşi el este mai mare decât tatăl ei.

Pacino a refuzat să se mai afişeze cu o femeie după despărţirea de actriţa Meital Dohan, acum în vârstă de 42 de ani, care a susţinut că diferenţa de vârsta a produs ruptura.

„M-am certat cu el şi l-am părăsit recent, dar, desigur, îl iubesc şi îl apreciez cu adevărat.  M-am bucurat să fiu alături de el atunci când avea nevoie de mine”, a spus ea. „Este o onoare pentru mine. Mă bucur că această relaţie s-a întâmplat între noi”, a adăugat Dohan.

Ea a mărturisit că doreşte să rămână prietenă cu actorul, care, în opinia ei, e cam strâns la pungă: „Îmi cumpăra doar flori. Cum să spun politicos că nu-i plăcea să cheltuiască bani?”

Pacino, care are trei copii adulţi, are o listă lungă de iubite celebre, printre care Diane Keaton, Penelope Ann Miller şi Kathleen Quinlan.

Înainte de Dohan, starul din „Naşul” a avut o relaţie de lungă durată cu actriţa argentiniană Lucila Solá, a cărei fiică, Camila Morrone, se întâlneşte cu Leonardo DiCaprio.  



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg