Florin Ristei: "Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile, după ce am cunoscut-o pe Naomi"

5 mai, 2022
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg

Se anunţă o dublă distracţie în noul sezon al emisiunii Te cunosc de undeva!, când pe scenă se vor întrece cupluri de vedete. Iar Ristei e din nou cap de afiş!

Ne-a demonstrat deja cât este de talentat, dar şi de determinat, în câteva show-uri mari de la Antena 1. A fost, pe rând, şi concurent, şi jurat la X Factor, a alergat şi cu fratele lui în cursa Asia Express, ne-a binedispus şi la ore matinale, la Neatza ori împreună cu Prietenii de la 11. Dar, pentru că muzica primează, Florin Ristei nu renunţă niciun moment la repetiţiile cu trupa lui, Freestay, iar când se iveşte ocazia, mai intră şi în pielea câte unui artist legendar, la Te cunosc de undeva!. De data aceasta, a luat-o cu el şi pe Ilona Brezoianu, în confruntarea duetelor din noul sezon, nu de alta, dar să mai poarte şi altcineva tocuri, nu doar el! În orice caz, Florin a prevenit-o pe Naomi, superba lui logodnică (şi fostă concurentă X Factor), la ce să se aştepte. Iar ea… deja l-a pus să repete prin casă. Pe tocuri!

OK!: Avem un déjà-vu. Te-ai întors la Te cunosc de undeva!, doar că de data asta faci echipă cu Ilona Brezoianu. A câta oară ești în jocul ăsta al transformărilor și care a fost, până acum, personajul tău preferat interpretat pe scena asta?
Florin Ristei: Păăăi, am participat la trei sezoane în calitate de concurent, apoi au urmat trei sezoane în care am urcat pe scena Te cunosc de undeva! cu momente speciale alături de trupa mea, Freestay, iar acum m-am întors, pentru că la dublu chiar n-am mai jucat. Nu pot să zic despre un personaj preferat, dar mi-a rămas în minte Prince, cu care am şi câştigat un sezon.

Tu și Ilona sunteți foarte buni prieteni. Cunoscându-ți seriozitatea și știindu-i umorul, cât va fi muncă și cât va fi distracție?
Pentru ea e prima oară, dar cred că se va acomoda repede. Amândoi suntem serioşi când vine vorba de muncă, dar sunt convins că o să râdem mult. Trebuie să ştim să le balansăm, ca să nu râdă alţii de noi când vom ieşi pe ultimul loc. (râde)

O vei chinui un pic la repetiții?
Absolut! Ea o să mă chinuie pe mine la capitolul dans, pentru că nu e prima oară când spun că am două picioare stângi, şi la actorie – care e clar domeniul ei, iar eu o s-o chinuiesc la cântat. Trebuie să aducem amândoi ce avem mai bun în emisiunea asta, nu?

Florin Ristei si Ilona Brezoianu Te cunosc de undeva jpg

Cine e cel mai prietenos dintre jurați?
Nici unul, nu ne suportăm. (râde) De fapt, întrebarea asta ar fi mai bună la finalul sezonului, acum e ca în filme: orice spun poate fi folosit împotriva mea. (râde)

La un moment dat, concurai cu Jorge și cu Andrei Ștefănescu pentru cele mai frumoase picioare de la Te cunosc de undeva!. Îți mai amintești cum a fost să te urci prima oară pe tocuri?
Da, eram acasă şi încercam să mă obişnuiesc cu pantofi i cu toc pentru momentele mele de contre-emploi din emisiune. Şi, pe la două noaptea, mi-a bătut la uşă vecinul să-mi spună că e deranjat că cineva merge prin casă pe la mine pe tocuri. Dar când am deschis şi a văzut cu ce eram încălţat, a făcut omul o faţă… Mult timp am râs de momentul ăsta, dar trebuia cumva să mă antrenez pentru emisiune. Ce să spun, am avut noroc de la natură cu gleznele şi picioarele şi cu deprinderile mele motrice, care m-au ajutat să stau bine pe tocuri. Totuşi, în timpul liber nu le-aş purta de plăcere. (râde)

Logodnica ta, Naomi, te-a văzut vreodată așa? I-ai încălțat vreodată pantofii?
Da, daaa. Am pus-o la curent cu ediţiile trecute de Te cunosc de undeva!, ca să n-o ia prin surprindere când va vedea prima gală din noul sezon, şi m-a pus să încerc şi pantofii ei prin casă, să-mi vadă mersul superb şi să râdă puţin. (râde) Ba chiar mi-a dat şi două-trei sfaturi. (râde)

Cred că se va amuza teribil să te vadă transformat, chiar dacă ai prevenit-o ce urmează.
Cam ştie la ce să se aştepte. Mai ales că o ştie şi pe Ilona şi bănuieşte ce fel de pereche o să facem pe scenă.

Faci pauză la Neatza sau fi lmezi în paralel?
N-ar fi fost rău, dar nu fac pauză nici de la Neatza, nici de la repetiţiile cu băieţii. N-am mai dormit de vreo lună, dar arta cere sacrificii.

Pentru trupă cât timp îți mai rămâne?
Programul meu, acum, înseamnă 4 ore de Neatza, în direct, de la 8 la 12, apoi 2-3 ore de antrenamente pentru galele Te cunosc de undeva! (canto, actorie, coregrafi e) sau o zi întreagă, dacă avem de fi lmat o gală propriu-zisă, apoi 4-5 ore la studio, cu băieţii. Apoi, leşin pe pernă.

Aveți concerte antamate pentru următoarea perioadă?
Oh, da! A început perioada concertelor. Am început să ne plimbăm din nou prin ţară, ne era dor de asta. Încerc să le onorez pe toate, în limita timpului pe care îl am, dar nu am pus cântările pe locul al doilea, în niciun caz.

Florin Ristei si Naomi Hedman (3) jpg

Cum s-a schimbat viața ta după acel 3 octombrie, când ai revăzut-o pe Naomi după audiții și n-ai mai lăsat-o să plece?
Să nu credeţi că am sechestrat-o, ci şi-a dorit şi ea să rămână aici pentru o perioadă. (zâmbeşte) Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile.

Ce asperități simți că ți-a nivelat?
Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie, am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc.

Spuneai într-un podcast că ea crede în energii și într-un soi de ezoterism. Crezi că întâlnirea voastră a fost una karmică?
Nu ştiu exact ce a fost, dar cred că a fost timing-ul perfect pentru amândoi. Nu cred că se putea întâmpla într-un moment mai bun.

Cum gestionezi hate-ul rasist? Răspunzi sau ignori?
Depinde de starea în care mă prinde. Uneori răspund frumos şi încerc să explic cu argumente, alteori răspund uşor mai agresiv. Dar de cele mai multe ori încerc să ignor, pentru că am experimentat asta de prea multe ori, iar dacă le răspunzi, le va plăcea şi se vor simţi băgaţi în seamă.

Ea cum s-a acomodat aici? Are deja locuri preferate, și-a făcut prieteni?
Cam greu cu acomodarea, atunci când vii din Londra. (râde) Dar ieşim în câteva locuri,  şi-a făcut câteva cunoştinţe, iar grupul meu de prieteni îi este chiar foarte apropiat.

Te-ai gândit s-o promovezi și pe ea mai mult în showbiz-ul nostru?
Nu, lucrurile trebuie să vină natural.

Te-ai gândit vreodată și la varianta în care să te muți tu la Londra?
M-am gândit şi la asta, dar nu ştiu dacă Londra ar fi destinaţia câştigătoare. Mai e timp de gândire la acest capitol, dar mi-ar plăcea ca, mai târziu, mai ales dacă o să avem copii, să trăim într-o ţară în care să nu le lipsească nimic, de la infrastructură, până la educaţie şi bun simț.

Sfârșitul pandemiei trebuia să ne aducă relaxare, dar ne-a adus război. Cum percepi vremurile astea nebune și cât de conectat ești la știri?
Da, sunt foarte conectat, citesc multe ştiri, multe opinii, ascult mulţi oameni şi mă întristez de fi ecare dată când văd că încă se mai poate întâmpla aşa ceva în 2022. Să sperăm că se termină repede şi că trecem şi noi cu bine peste etapa asta.

În cinci ani te vezi căsătorit, cu copii și mai așezat sau mai vizibil în showbiz?
Nu cred că se exclud una pe alta. Sau, cel puţin, aşa îmi place să cred. În cinci ani o să am 40, deci să vedem ce aduce şi etapa aia.

FOTO: Antena 1, arhiva personală



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg