Sylvester Stallone dezvăluie că a refuzat oferta primită din partea lui Mike Tyson

18 mai, 2023

Actorul Sylvester Stallone a dezvăluit că a refuzat o ofertă primită din partea fostului pugilist Mike Tyson, care și-ar fi dorit să boxeze cu el într-un film din seria Rocky.

featured image (3) (1) jpg

Mulți pugiliști adevărați au apărut în franciza Rocky, cum ar fi Antonio Tarver, Tommy Morrison și Roberto Duran, însă Mike Tyson nu a fost acceptat de Stallone în producție.

"Mike a vrut să se lupte cu mine în acest film, dar mi s-a părut o idee proastă. Știam că nu mai sunt atât de tânăr, dar eram încă prea tânăr pentru a muri. Am spus mulțumesc, însă nu cred că ar fi o idee foarte bună. I-am mulțumit frumos și asta a fost. Însă el a tot sunat la birou să spună că vrea să apară în film pentru a se lupta cu mine", a dezvăluit Stallone, conform Yard Barker.

În cele din urmă, Stallone a acceptat un compromis și i-a transmis lui Tyson că poate apărea în film însă doar ca un spectator în public. Totuși, Tyson a refuzat acest rol deoarece își dorea să fie neapărat în ring cu Stallone.

Stallone a fost pentru decenii bune elementul principal din franciza Rocky, însă în acest an a decis să se retragă. El a avut doar rolul de producător executiv în cel mai nou film Creed, iar povestea l-a avut în prim plan exclusiv pe Michael B. Jordan. Mai mult, este așteptat ca Stallone să nu mai aibă nici rol de producător în următoarea producție din seria Creed, având în vedere recenziile bune primite de filmul lansat recent.

Stallone poate fi văzut în această primăvară în Guardians of the Galaxy Vol. 3

Din luna mai, Sylvester Stallone poate fi văzut în Guardians of the Galaxy Vol. 3. Producția a apărut pe 5 mai în cinematografe și a avut un buget de 250 de milioane de dolari. Se anunță un succes semnificativ la box office, în condițiile în care încasările au trecut deja de 530 de milioane de dolari. Din distribuție mai fac parte Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper și Will Poulter. Mai mult, Stallone

poate fi văzut și într-un reality show.

Din toamnă, Stallone va apărea și în The Expendables 4, începând cu 22 septembrie. Pentru Stallone, aceasta va fi ultima apariție în franciza The Expendables, în care are un rol foarte important. The Expendables 4 se bucură de o distribuție de cinci stele, din care mai fac parte actori ca Jason Statham, Megan Fox, Randy Couture, 50 Cent, Andy Garcia și Dolph Lundgren. În plus, specialiștii anticipează că și scenariul va fi la un nivel foarte bun.

Aceasta este o franciză de succes, care a avut trei filme lansate până acum, în 2010, 2012 și 2014. Întreaga franciză a fost foarte populară și a dus ulterior și la apariția a noi produse. Spre exemplu, au apărut două reviste de benzi desenate, cu numele The Expendables și The Expendables Go To Hell. Au fost lansate și patru jocuri video, dintre care s-a bucurat de recenzii foarte bune jocul The Expendables 2 Videogame.

Cei care joaca pacanele online știu că există și un slot inspirat din franciza The Expendables. A fost creat de compania Stake Logic și se numește The Expendables Megaways. Slotul aduce distracție în valuri și are ca simboluri personajele principale din film, alături de muniția folosită de ei. Recenziile jocului sunt excelente, iar slotul este unul dintre cele mai populare din mediul online pentru utilizatorii care se distrează la cazinourile licențiate de ONJN din țara noastră.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg