Vedetele din România îi fac galerie lui Cesar Millan FOTO

3 martie, 2017
Andreea Ibacka   packleader 2 jpeg

Cel mai cunoscut dresor de câini din lume are fani şi în România, ba chiar unii de nivel înalt, care abia aşteaptă să fie prezenţi la show-ul lui de la Bucureşti.

image

După Londra, Amsterdam, Berlin, Praga şi Viena, Cesar Millan urmează să evolueze pe scena Sălii Palatului din Bucureşti pe 21 martie cu un show de dresură de zile mari. El le va arăta românilor cum să le ofere animalelor de companie şi iubire necondiţionată, şi educaţie în acelaşi timp, în cadrul turneului european Once Upon a Dog Tour.

În România, sunt mulţi iubitori de câini, iar printre ei şi celebrităţi media. Posesori de animale, dar totodată şi fani ai lui Cesar Millan, câteva vedete au îmbrăcat cu bucurie tricoul de #packleader ("lider de haită", concept introdus de Cesar Millan în "Cesar şi câinii"), din seria pusă la dispoziţie de organizatorii Once Upon a Dog Tour.

Citeşte şi:

Cesar Millan – “Nu-mi pot imagina viaţa fără câini!”

Este vorba despre Andreea Ibacka, care are acasă un superb exemplar de Cane Corso, dar şi de cei din juriul "Bravo, ai stil!": Iulia Albu (se ştie, o mare iubitoare de necuvântătoare), Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu şi producătorul emisiunii ”Salvăm suflete”, Daniel Nicolaina.

image

Important de menţionat este că Cesar a pregătit o surpriză pentru doamnele şi domnişoarele din România! Astfel că, în perioada 1-8 martie, toate biletele de categoriile 3 şi 4 la show-ul său de la Sala Polivalentă au reducere de 15% prin introducerea codului de discount: PROMO.MARTISOR.

image


Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg