William și Kate nu se întâlnesc cu Harry și Meghan în America, dar nu îl ratează pe Biden

1 decembrie, 2022
biden si sotia jpg

Joe Biden urmează să-și elibereze programul pentru a se vedea cu William și Kate la Boston. 

Secretarul de presă de la Casa Albă a declarat că acum se „finalizează” detaliile finale pentru o întâlnire viitoare. Prințul și Prințesa de Wales se află în prezent în SUA într-o vizită de trei zile, care se va concentra asupra inițiativei Prințului de a găsi antreprenori de mediu.

„Președintele intenționează să-i întâmpine pe Prințul și Prințesa de Wales, care se află în aceste zile la Boston”, a declarat Secretarul de presă al SUA, Karine Jean-Pierre. „Încă lucrăm la detalii”, a adăugat ea.

Corespondentul Express Royal, Richard Palmer, spune că președintele este „dornic” să-i cunoască pe Prințul și Prințesa de Wales.

Max Foster, care transmite pentru CNN de la Londra, a adăugat într-o postare pe Twitter că Palatul Buckingham a confirmat vestea.

Această vizită în America este prima călătorie a Prințului și Prințesei de Wales de la moartea Reginei Elisabeta a II-a.

William și Kate au fost întâmpinați pe aeroportul din Boston, unde au ajuns la bordul unui avion comercial British Airways, de guvernatorul Charlie Baker.

La aterizare, Prințul le-a mulțumit locuitorilor „pentru omagiile aduse reginei”.

El a adăugat că Elisabeta a II-a își amintea de vizita ei la Boston, din 1976, „cu mare drag”.

Punctul culminant al călătoriei din această săptămână va veni vineri, când Prințul și Prințesa de Wales vor fi vedetele ceremoniei decernare a Premiilor Earthshot.

Kate și William nu se vor vedea cu Prințul Harry și Meghan Markle în America. Aceștia sosesc la New York săptămâna viitoare pentru a primi un premiu din partea familiei Kennedy. 

Pe 6 decembrie, la patru zile după ceremonia de  la Boston, ducii își părăsesc casa din California și se îndreaptă către New York pentru a ridica premiul Ripple of Hope, acordat de organizația Robert F. Kennedy pentru Drepturile Omului.

Experții cred că familia regală nu a pierdut din popularitate în SUA după mutarea ducilor de Sussex acolo. „Observatorii regali americani sunt absolut nebuni după Prințul și Prințesa de Wales”, spune Kinsey Schofield.



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images