În timp ce copiii lui Harry sunt marginalizați, fiica lui William primește un nou titlu

29 noiembrie, 2022
kate - william - copii

Prințesa Charlotte ar putea fi următoarea ducesă de Edinburgh.  Titlul are o semnificație specială pentru familia regală.

Prințesa Charlotte este a treia la rând la tron, după fratele ei, Prințul George și tatăl ei, Prințul William. Ca atare, Charlotte va juca probabil un rol cheie în domnia bunicului ei, regele Charles, și a tatălui ei care va urma. Ba mai mult, are toate șansele să se aleagă cu un nou titlu regal.  

În vârstă de opt ani, Prințesa Charlotte mai are un timp înainte de a se implica în lumea îndatoririlor regale. Dar, potrivit Mail on Sunday, titlul de Ducesă de Edinburgh ar putea fi acordat prințesei Charlotte în viitor.

„Discuțiile sunt în desfășurare, dar Charles își dorește ca acest titlu să revină prințesei Charlotte. Ar fi un mod potrivit să ne amintim de Regina – care, desigur, avea titlul de Ducesă de Edinburgh – și o modalitate prin care Majestatea Sa onorează linia de succesiune”, spune o sursă.

Titlul de Ducesă de Edinburgh are o importanță sentimentală uriașă pentru familia regală, iar asta pentru că a fost deținut anterior de regină.

Elisabeta a devenit Ducesă de Edinburgh prin căsătorie, deoarece regele George al VI-lea i-a acordat titlul de Duce de Edinburgh Prințului Philip când a intrat în familia regală, prin căsătorie, în 1947.

image

Ea a încetat să mai folosească acest titlu când a urcat pe tron, ​​în 1952.

Dacă Charlotte primește titlul de Ducesă de Edinburgh, acesta poate fi văzut ca un tribut adus regretatei suverane și prințului Philip de către Regele Charles.

Mai multe pentru tine...

 „Poziția lui Charlotte este semnificativă din punct de vedere istoric, deoarece este prima femeie din familia regală al cărei loc în linia succesorală nu este depășit de fratele ei mai mic", spune o sursă.

„Așadar, este important din punct de vedere constituțional ca  fiica lui William, Charlotte să primească un astfel de titlu corespunzător, pentru că nu este imposibil  ca ea să ajungă pe tron dacă, de exemplu, Prințul George nu are copii”.

Cu toate acestea, s-a crezut mult timp că cel mai mic copil al reginei și al prințului Filip, prințul Edward, va fi numit Duce de Edinburgh atunci când Charles va fi rege.Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
Printesa Ingrid Alexandra a Norvegiei   Instagram (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}