Prințul William și Kate, dați în vileag de un fost majordom. Ce spune despre ei

9 noiembrie, 2022
william - kate cuplu

Kate și William au fost lăudați de un fost majordom regal. „Toată lumea îi iubește literalmente”, a spus acesta despre cuplul regal.

Grant Harrold, care a lucrat ca majordom al Regelui Charles când era Prinț de Wales , a povestit lucruri mai puțin știute despre familia regală.  Harrold i-a ridicat în slăvi pe William și Kate: „Nu este nimic cu adevărat negativ la ei, toată lumea îi iubește literalmente. 

Ei seamănă cu Regina, care era adorată de toată lumea. Ei bine, într-o mare  măsură, cred că toți îi iubesc pe William și Kate, așa că e bine. Au un viitor sigur”. 

Harrold are convingerea că cei doi s-au lăsat inspirați pe acest drum de Regina Elisabeta a II-a și de Prințul Philip, care au condus familia regală timp de aproape 70 de ani.

„Văd aproape un efect în oglindă între William și Kate și Regina și Prințul Philip, dar la o distanță de 80 de ani. 

Două cupluri foarte asemănătoare, cu aceeași dragoste și și dăruire, dar două tipuri diferite de regali, unul tradițional și altul modern, și asta face parte din această tranziție.”

Harrold a lăudat „antrenamentul perfect” pe care cuplul l-a primit de la bunica Prințului Willam, remarcând că cei doi au fost încurajați să trăiască o viață normală înainte de a deveni regali cu normă întreagă.

Mai multe pentru tine...

Fostul majordom regal devenit expert în etichetă l-a servit pe Charles din 2004 până în 2011, ceea ce îl face să vadă cu alți ochi relația dintre Prințul William și fratele său mai mic înstrăinat, Prințul Harry.

Harrold a spus că frații erau cei mai buni prieteni și și-a exprimat surprinderea că acum trec printr-o perioadă tulbure.

„Numai când au apărut declarațiile, îmi amintesc că am stat acolo și mă gândeam „ce naiba se întâmplă?” pentru că ei erau cei mai buni prieteni, așa că mi se pare trist că au ajuns în acest punct”.

Cu toate acestea, în ciuda rupturii care s-a produs în ultimii ani, Harrold are convingerea că Prințul Harry și Meghan Markle sunt încă „o parte importantă din familie”.

„Mi-a părut bine că Regele Charles a făcut această declarație după moartea mamei sale, când a vorbit despre Meghan și Harry. 

Așa că, în ochii lui, ei încă fac parte din familia, cred asta”. 



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg