Kate și William „riscă mânia” Prințesei Anne după încălcarea protocolului regal

7 noiembrie, 2022
kate - william ( ok magazine)

Prințul și Prințesa de Wales au încălcat protocolul regal în timpul vizitei pe care au făcut-o, zilele trecute, la Scarborough.

Kate și William nu au mai ținut cont de nimeni și de nimic și au încălcat protocolul regal în timpul unei vizite la Scarborough, potrivit unui expert regal. Neil Sean a remarcat că abordarea caldă a cuplului, care include pozatul pentru selfie-uri cu cei din mulțime, e împotriva tradiției regale. El crede că Prințesa Anne, în special, ar fi putut fi „ jignită” de aceste gesturi, întrucât Prințul și Prințesa de Wales au schimbat câte ceva în vizitele regale.

“Deși a trebuit să se adapteze la epoca modernă, ea mi-a spus odată că nu poate înțelege de ce oamenii vor să filmeze evenimente pe telefoanele lor, în loc să le trăiască în momentul de față”.

„Prințul și Prințesa de Wales au făcut un pas mai departe, pozând pentru o serie de selfie-uri. Acesta nu este un lucru pe care Prințesa Anne l-ar aproba. Într-o vizită la Scarborough, se pare că au încălcat protocolul regal. Au fost de acord să facă numeroase selfie-uri cu oamenii din mulțime. Un bărbat chiar și-a pus brațul pe Kate. Acest lucru nu s-ar fi întâmplat acum câțiva ani”.

Mai multe pentru tine...

„Sursele din Palat îmi spun că acesta este pur și simplu modul în care William și Kate vor să conducă lucrurile , pentru că vor să ajungă la oamenii care au venit să-i vadă. Anna pur și simplu nu înțelege”, a mai spus expertul regal.

Vizita regală la Scarborough a avut ca scop sporirea finanțării pentru sănătatea mintală.

Prințul și Prințesa de Wales au fost întâmpinați de mulțime și și-au făcut timp să discute cu cei care s-au adunat la două centre comunitare. „Cred că William și ceilalți membri ai familiei regale și-au dat seama că nu pot scăpa dacă se distanțează,” spune majordomul regal Grant Harrold.

Grant are convingerea că natura afectuoasă a lui William este moștenită de la mama sa, Prințesa Diana.Recente pe Ok! Magazine

David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston   profimedia 0742014789 jpg
kate-  william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 1237723301 jpg
charles  -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles   GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie