Trucul la care a apelat Kate Middleton pentru a le îndepărta pe admiratoarele Prințului William

31 octombrie, 2022
kate  william  copiii jpg

Kate Middleton și Prințul William au fost prieteni apropiați atunci când erau la universitate și nu aveau încă o relație. Înainte de a transforma povestea lor în ceva mai mult, Kate avea un truc la care apela deseori pentru a-l ajuta pe viitorul Prinț de Wales să iasă din situații „incomode”.

Cei doi s-au întâlnit în primul an, în timp ce studiau la Universitatea St Andrew din Scoția și într-un moment în care locuiau amândoi în reședința St Salvator. Când Prințul William a sosit aici pentru prima dată, a primit multă atenție de la colegele de an, ceea ce l-a făcut nervos, deoarece era „prea politicos” și nu știa cum să le respingă. 

Kate Middleton se pare că a găsit imediat un truc salvator și l-a ajutat pe bietul Prinț să iasă din situații incomode.

Katie Nicholl, autoare a cărții „Kate: The Future Queen”, a intervievat o prietenă a cuplului regal, pe Laura Warshauer, în timp ce aceștia erau la universitate. „Will a fost abordat de o fată la o petrecere și a fost destul de inconfortabil, pentru că nu putea să o respingă”, povestește Laura.

„El era cu adevărat politicos, dar această fată pur și simplu nu a înțeles indiciu. Dintr-o dată, Kate a venit în spatele lui și l-a cuprins cu brațele”.

„Oh, îmi pare rău, dar am o prietenă”, i-a spus el atunci și a plecat împreună cu Kate să chicotească”.

Prințul William i-a mulțumit apoi lui Kate pentru acea soluție salvatoare.

„Kate era singura fată din cameră care putea face asta. Și asta a fost la o lună după ce am început universitatea”.

Mai multe pentru tine...

Cei doi s-au mutat apoi cu alți doi colegi de cameră, Fergus Boyd și Olivia Bleasdale, în timpul celui de-al doilea an la universitate.

Ei locuiau într-un apartament mic de pe Hope Street, pentru care cei patru studenți plăteau fiecare100 de lire pe săptămână. Cu toate acestea, Kate a decis să fie ea cea care vizitează apartamentele în timp ce căutau cazare, deoarece exista un obstacol neașteptat pentru Prinț.

Charlotte Smith, proprietarul care a închiriat cuplului regal, a declarat într-un interviu „Am avut o experiență nefericită cu niște băieți înainte și eram hotărâți să nu mai aduce tineri acolo.

Mobilier și geamuri sparte – au fost multe pagube, așa că asta ne-a dezamăgit. I-am spus acestei domnișoare că preferăm să nu avem băieți în chirie și ea ne-a spus: <<Dacă v-aș spune că e vorba de Prințul William?>>".

Charlotte și soțul ei au fost de acord ulterior să-i lase pe Prințul William și pe celălalt coleg de cameră al lor, Fergus, să închirieze de la ei.

Mai târziu l-au descris pe regal ca pe un tip fermecător și foarte prietenos.

În ultimii doi ani de universitate, Prințul William și Kate au decis să locuiască într-o casă privată în afara campusului. S-au mutat la Casa Balgove din Strathtyrum, care aparținea unui văr îndepărtat al ducelui.

Prințul William și Kate își petreceau vacanțe la Tam-Na-Ghar Cottage, pe terenul Castelului Balmoral, și mărturisesc că au trăit acolo, la casa liniștită din munți, unele dintre cele mai fericite zile din viața lor.Recente pe Ok! Magazine

00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate Middleton (5) jpg
Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
harry si meghan
Lady  Susan Hussey   profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei   RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg