Kate Middleton a întâlnit-o pentru prima dată pe Regină când Prințul William nu îi era alături. Cum a reacționat suverana

26 octombrie, 2022
kate si letizia jpg

 Prințesa de Wales a întâlnit-o pentru prima dată pe suverană în 2008, la o nuntă regală, când Prințul William nu îi era alături.

Kate, care este acum noua Prințesă de Wales , este favorita familiei regale și a publicului.  Cu mulți ani înainte ca ea și William să se căsătorească la Westminster Abbey,  a fost nevoită să se vadă cu rudele jumătății sale. Culmea, Kate s-a întâlnit, de fapt, cu Regina pentru prima dată fără să îl aibă lângă ea pe Prințul William

După ce s-au cunoscut la Universitatea St Andrews din Scoția, unde amândoi au studiat inițial același curs de istorie a artei, William și Kate au făcut publică relația lor . Se întâmpla în 2004, când cei doi fuseseră văzuți împreună într-o vacanță la schi. 

Apoi s-au despărțit pentru câteva luni, în 2007, înainte ca dragostea lor să își urmeze cursul. William a explicat de ce s-au separat pentru scurt timp într-un interviu din 2010, după anunțul logodnei lor: „Amândoi eram foarte tineri, ne definiam ca atare și eram personaje diferite. Am încercat foarte mult să ne aflăm calea. Lucrurile s-au rezolvat în bine”.

La un an după ce au reluat povestea, Kate urma să îi fie prezentată bunicii lui William, regina. Dar, din păcate, acesta nu a putut să li se alăture la importantul eveniment.

În toamna lui 2008, fiul Prințesei Anne, Peter Phillips, și fosta lui soție, Autumn, s-au căsătorit la Capela Sf. George din Castelul Windsor.

William a mers la o altă nuntă, care avea loc în afara Marii Britanii și, prin urmare, nu a fost prezent. Dar, din fericire pentru Kate, Regina a fost primitoare și prima lor întâlnire a decurs bine. 

Într-un interviu, Kate a spus: „Ei bine, am cunoscut-o prima dată la nunta lui Peter și Autumn. Și s-a întâmplat în preajma multor oaspeți, dar ea a fost prietenoasă și... a fost bine".

„Este foarte primitoare. Ea știa că era o zi mare și că totul se petrecea cu Peter și Autumn acolo și și-a dorit să o întâlnească pe Kate, așa că a fost foarte drăguț din partea ei să vină și să o salute”, a adăugat William.

Viitorul rege primise deja o invitație de la fosta lui iubită, Jecca Craig, pentru nunta fratelui ei din Kenya. Se crede că William a rămas apropiat de familie și a participat ulterior la nunta lui Craig, care a avut loc în 2016.

Lipsa lui William de la nunta vărului său nu a supărat  familia regală. “Este o ciocnire nefericită, dar a vorbit cu vărul său Peter și este în regulă cu situația. Iubita lui va fi acolo în absența lui”, s-a spus la acea vreme.

În același an, în 2008, Kate a participat la o altă nuntă regală , cea dintre Lady Rose Windsor și George Gilman,  și a fost din nou singură, în timp ce William slujea la bordul HMS Iron Duke în Caraibe.

Kate Moddleton și Regina au avut de atunci o relație apropiat. În septembrie, Prințul și Prințesa de Wales s-au mutat la Adelaide Cottage, astfel încât să poată fi mai aproape de suverană.Recente pe Ok! Magazine

Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
harry si meghan
Lady Susan Hussey  profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei  RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg