Kate Middleton a intervenit în relația dintre Prințul William și Camilla

10 octombrie, 2022
camilla si william2 profi jpg

Kate, Prințesa de Wales, a jucat un rol esențial în relația dintre Prințul William și Camilla, după căsătoria ei cu Regele, susține un important expert regal.

Kate și William erau împreună de peste doi ani când Regele Charles s-a căsătorit cu partenera lui de mult timp, Camilla Parker. Prințul de Wales s-a străduit să nu strice fericirea tatălui său cu mama sa vitregă, chiar dacă această legătură a avut un mare impact asupra mamei sale, Prințesa Diana. Angela Levin susține că ducesa a jucat un rol important în dezamorsarea tensiunilor dintre William și Camilla, inspirându-se din propria ei viață de familie.

„Prințul William se temea foarte mult de Camilla. Își adora mama și nu voia ca cineva să îi ia locul. Cred că a fost ajutat foarte mult de soția sa, Kate, pentru că ea provine dintr-o familie stabilă și iubitoare. Dacă au existat certuri, au muncit din greu să treacă peste asta”, susține Levin.

Mai târziu, Camilla a părut că încearcă să o răsplătească pe Kate pentru sprijinul acordat cu câteva sfaturi în perioada premergătoare nunții ei cu Prințul William, în 2011.

„Kate pleca adesea cu Charles și Camilla să vadă lucruri de artă. Există o prietenie acolo. Se pare că ducesa a fost recunoscătoare pentru ceea ce i-a arătat Camilla și despre ce i-a spus înainte de a se mărita", adaugă Angela.

„Kate este o fată drăguță. Suntem foarte norocoși. Aștept cu nerăbdare nunta”, spunea Camilla la logodna celor doi, în 2011. "Una dintre nepoatele mele este domnișoară de onoare. Are doar trei ani , dar se va bucura".

Mai multe pentru tine...

Kate și Camilla și-au unit forțele cu Sophie, Contesa de Wessex și Prințesa Anne, anul trecut, pentru a o susține pe Regină după moartea Prințului Philip.

Levin a discutat despre acest rol comun în noua sa carte despre Queen Consort, „Camilla, Ducess of Cornwall: From Outcast to Future Queen Consort”.

„La scurt timp după ce prințul Philip a murit, ceea ce  părea imposibil a devenit realitate. Camilla a devenit una dintre cele patru femei care a încercat să o ajute pe Regină să se simtă mai puțin singură”.

„Aducerea Camilla la bord – o femeie cu care Regina a refuzat să vorbească ani de zile și care fusese acuzată că a rupt căsătoria prințului Charles cu Diana, Prințesa de Wales – a fost un semn că ducesa de Cornwall a supraviețuit obstacolelor și insultelor și că, în cele din urmă, suverana a recunoscut că se bucură de compania ei și o acceptă așa cum este", mai spune expertul regal.

Camilla și Kate au împărțit, de asemenea, scena principală la începutul săptămânii trecute, când Palatul Buckingham a lansat primul portret oficial al Regelui Charles al III-lea alături de Prințul William.

Regina și de Prințesa Wales au stat alături de partenerii lor într-un semn clar de sprijin reciproc, în timp ce își asumă noile roluri.Recente pe Ok! Magazine

Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
harry si meghan
Lady Susan Hussey  profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei  RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg