Kate Middleton a intervenit în relația dintre Prințul William și Camilla

10 octombrie, 2022
camilla si william2 profi jpg

Kate, Prințesa de Wales, a jucat un rol esențial în relația dintre Prințul William și Camilla, după căsătoria ei cu Regele, susține un important expert regal.

Kate și William erau împreună de peste doi ani când Regele Charles s-a căsătorit cu partenera lui de mult timp, Camilla Parker. Prințul de Wales s-a străduit să nu strice fericirea tatălui său cu mama sa vitregă, chiar dacă această legătură a avut un mare impact asupra mamei sale, Prințesa Diana. Angela Levin susține că ducesa a jucat un rol important în dezamorsarea tensiunilor dintre William și Camilla, inspirându-se din propria ei viață de familie.

„Prințul William se temea foarte mult de Camilla. Își adora mama și nu voia ca cineva să îi ia locul. Cred că a fost ajutat foarte mult de soția sa, Kate, pentru că ea provine dintr-o familie stabilă și iubitoare. Dacă au existat certuri, au muncit din greu să treacă peste asta”, susține Levin.

Mai târziu, Camilla a părut că încearcă să o răsplătească pe Kate pentru sprijinul acordat cu câteva sfaturi în perioada premergătoare nunții ei cu Prințul William, în 2011.

„Kate pleca adesea cu Charles și Camilla să vadă lucruri de artă. Există o prietenie acolo. Se pare că ducesa a fost recunoscătoare pentru ceea ce i-a arătat Camilla și despre ce i-a spus înainte de a se mărita", adaugă Angela.

„Kate este o fată drăguță. Suntem foarte norocoși. Aștept cu nerăbdare nunta”, spunea Camilla la logodna celor doi, în 2011. "Una dintre nepoatele mele este domnișoară de onoare. Are doar trei ani , dar se va bucura".

Mai multe pentru tine...

Kate și Camilla și-au unit forțele cu Sophie, Contesa de Wessex și Prințesa Anne, anul trecut, pentru a o susține pe Regină după moartea Prințului Philip.

Levin a discutat despre acest rol comun în noua sa carte despre Queen Consort, „Camilla, Ducess of Cornwall: From Outcast to Future Queen Consort”.

„La scurt timp după ce prințul Philip a murit, ceea ce  părea imposibil a devenit realitate. Camilla a devenit una dintre cele patru femei care a încercat să o ajute pe Regină să se simtă mai puțin singură”.

„Aducerea Camilla la bord – o femeie cu care Regina a refuzat să vorbească ani de zile și care fusese acuzată că a rupt căsătoria prințului Charles cu Diana, Prințesa de Wales – a fost un semn că ducesa de Cornwall a supraviețuit obstacolelor și insultelor și că, în cele din urmă, suverana a recunoscut că se bucură de compania ei și o acceptă așa cum este", mai spune expertul regal.

Camilla și Kate au împărțit, de asemenea, scena principală la începutul săptămânii trecute, când Palatul Buckingham a lansat primul portret oficial al Regelui Charles al III-lea alături de Prințul William.

Regina și de Prințesa Wales au stat alături de partenerii lor într-un semn clar de sprijin reciproc, în timp ce își asumă noile roluri.



Recente pe Ok! Magazine

Bradfield, Berkshire, Casa in care a copilarit Kate Middleton   Profimedia, Instagram jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Cina la care au participat Prințul Harry și Meghan Markle Foto Instagram (2) jpg
Kate, William, Charles și Camilla la recepția diplomatică, Profimedia jpg
Regina Margrethe a II a la Chateau de Cayx 5   Casa Regala jpg
Prințul Edward, Duce de Edinburgh, GettyImages (4) jpg
Nicolae al României și familia (1) jpg
charlene monaco beatrice borromeo profimedia 0864842794 jpg
Regina Letizia a Spaniei alături de Regina Rania a Iordaniei, Profimedia (6) jpg
Carole Michael Pippa James Middleton GettyImages 1144555676 jpg
Charles Spencer   captura de ecran png
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images (1) jpg
Frederik și Regina Mary la deschiderea expoziției Frederik X Regele Viitorului, GettyImages (6) (1) jpg
Regina Sofia a Spaniei Foto profimedia (6) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la incoronarea lui Charles jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (3) jpg
Kate și William, Getty (8) jpg