Decizia prințului William în privința Camillei. Ce le-a spus copiilor

5 octombrie, 2022
camilla2 william jpg

Prințul William le-a spus copiilor săi că neobosita Camilla nu este bunica lor.

Prințul și Prințesa de Wales au ieșit la rampă pentru prima dată de când și-au luat noile titluri. William și Kate au călătorit în Anglesey, unde au locuit trei ani după căsătorie, iar mai târziu în Swansea. Trecerea în neființă a Reginei Elisabeta a schimbat rolurile regale, Charles devenind Rege și Camilla Regina Consoartă. 

Camilla și-a câștigat o poziție puternică în familia regală după un început dificil. Dar o nouă carte dezvăluie că ea are încă o relație mai rece cu unii dintre regali.

Angela Levin explică în cartea sa, „Camilla: From Outcast to Queen Consort”, modul în care soția lui Charles și-a gestionat relația atât cu copiii, cât și cu nepoții Regelui de-a lungul anilor.

Levin spune că „William a arătat clar că Camilla este soția tatălui său, dar nu o bunică  pentru copiii săi”.

Expertul aruncă, de asemenea, o privire la modul în care Camilla i-a abordat pe William și prințul Harry după ce s-a căsătorit cu Charles în 2005. „William și Harry aveau 23, respectiv 20 de ani, când Camilla le-a devenit oficial mama vitregă în 2005. Era mai mult o persoană prietenoasă. pe care o vedeau ocazional la adunările regale. Ea a încercat să fie mai degrabă încurajatoare decât influentă”.

„Nici nu a încercat să preia vreo responsabilitate ca bunică vitregă față de copiii familiei Cambridge, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, mai ales că părinții lui Kate, Carole și Michael Middleton, sunt atât de apropiați de cei mici”.

Mai multe pentru tine...

Sosirea Camillei în sânul familiei regale s-a produs după moartea tragică a Prințesei Diana. Charles avusese o aventură cu Camilla, ceea ce înseamnă că nu a primit cea mai caldă primire din partea publicului.

În cartea ei „The Palace Papers”, Tina Brown scrie că William și Harry au „tolerat”-o pe Camilla, dar nu au plăcut-o niciodată.  Brown a explicat cum, în 1996, Charles l-a angajat pe Mark Bolland, un director de relații publice, pentru a ajuta la îmbunătățirea imaginii sale.

Bolland a ajutat-o, de asemenea, pe Camilla să „câștige acceptarea” din partea publicului datorită legăturii sale cu media.

În cartea ei „Prince William: Born to be King”, Penny Junor citează o sursă regală care vorbește despre modul în care viziunea lui William despre Camilla s-a schimbat de-a lungul anilor.

„Pentru a fi corect cu Camilla, ea nu a încercat niciodată să fie mamă, dar era „cealaltă femeie” și era acolo și îi lua timpul lui tati”.

Între timp, o sursă declară pentru Daily Mail: „Au fost dispute uriașe în familie, în primele etape ale căsătoriei lui Charles cu Camilla. William nu avea cea mai bună relație cu tatăl său pe atunci”.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg