Cât costă cu adevărat inelele regale: Cu ce bijuterii se laudă Prințesa Kate, Camilla, și Meghan

5 octombrie, 2022
image

Camilla, Kate și Meghan sunt invidiate pentru bijuteriile pe care le poartă, dar prețul lor este pentru mulți un mister. Inelul de logodnă atrage de departe cele mai multe priviri. Iată care este mireasa care are cea mai scumpă piatră!

Prințesa Beatrice

Când Edoardo Mapelli Mozzi i-a adresat marea întrebare Prințesei Beatrice, el i-a oferit o bijuterie uimitoare de 3,5 carate, care ar fi costat 78.000 de lire sterline. Edoardo a lucrat cu Shaun Leane pentru a proiecta inelul de vis al Prințesei Beatrice timp de patru luni. „Știa că vrea un model clasic”, a dezvăluit Shaun.

image

Meghan Markle

Inelul lui Meghan are un diamant mare pe care Prințul Harry l-a procurat din Botswana și este flancat pe ambele părți de două bijuterii mai mici care provin din colecția personală a răposatei sale mame, Prințesa Diana. Se crede că incredibila bijuterie de cinci carate valorează 134.500 de lire sterline.

Camilla

Camilla a primit un frumos inel art deco de la Regele Charles, care are în centru un diamant tăiat cu smarald de cinci carate, cu trei baghete cu diamante pe fiecare parte. A aparținut cândva Reginei Mame, bunica lui Charles, și are o valoare de 100.000 de lire sterline.

Diana

Fără îndoială, cel mai faimos inel de logodnă îi aparține Dianei.

Prințesa de Wales a optat pentru o bijuterie cu safire atunci când s-a logodit cu prințul Charles și de atunci a intrat în istorie. Uimitoarea bijuterie de 12 carate, tăiată oval, este estimată la 390.000 de lire sterline.

image
Mai multe pentru tine...

Kate Middleton

Întrucât inelul de logodnă al Prințesei a fost moștenit de la Prințesa Diana, are același preț , 390.000 de lire sterline. Cu toate acestea, se crede că această moștenire unică, prețioasa bijuterie,valorează în mod sigur mult mai mult acum.Recente pe Ok! Magazine

meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg