Ce s-a aflat de Prințul Harry și de Meghan Markle. Adevărul pe care au încercat să îl ascundă

3 octombrie, 2022
megan  harry profi2 jpg

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit la Capela Sf. George de la Castelul Windsor sâmbătă, 19 mai 2018 - dar și-au oficializat relația înainte ca logodna lor să devină cunoscută publicului.

Ducele și ducesa de Sussex au anunțat că s-au logodit în noiembrie 2017, la puțin peste un an după ce au început să se întâlnească. Dar Harry și Meghan s-au „logodit în secret” cu câteva luni înainte de anunțul public, susține o nouă carte. Cei doi s-au logodit cu patru luni înainte de anunțul oficial al Palatului, potrivit noii cărți a expertului regal Valentine Low, Courtiers: The Hidden Power Behind The Crown. Se crede că Harry și Meghan și-au început relația furtunoasă în iulie 2016. Dacă afirmațiile sunt adevărate, asta înseamnă că cei doi s-au logodit după mai puțin de un an de întâlniri. 

După anunțul public, cei doi au stat în fața Palatului Kensington și au vorbit cu presa. 

Un reporter l-a întrebat pe Duce dacă propunerea lui a fost una romantică, la care acesta a răspuns zâmbind: „Desigur că a fost”.  Un altul a întrebat: „Când ai știut că ea este aleasa?”, iar Harry a răspuns: „Prima dată când ne-am întâlnit”.

Declarația publicată de casa regală spunea că ducesa a spus da propunerii „la începutul acestei luni”.

„Alteța Sa Regală și Meghan Markle s-au logodit la Londra, la începutul acestei luni. Prințul Harry a informat-o pe Majestatea Sa Regina și pe alți membri apropiați ai familiei sale. Prințul Harry a primit binecuvântarea părinților lui Meghan Markle”.

Mai multe pentru tine...

Low susține, însă, că cei doi se logodiseră cu patru luni mai devreme decât indică declarația.

Asta înseamnă că Meghan spusese deja „da” când a apărut pe coperta Vanity Fair pentru a confirma că se întâlnește cu Harry.

Autoarea susține că regalii nu au vrut ca oamenii să știe imediat după ce s-au logodit. 

Cu toate acestea, ea are convingerea că toată lumea din Palatul Kensington știa deja marea știre înainte ca aceasta să fie dezvăluită publicului luni mai târziu. 

„Interviul a fost, de fapt, marea lansare a lui Meghan.Toată lumea din Palatul Kensington știa că s-au logodit în mod privat la sfârșitul verii”.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg