"Prințul Harry a spus lucruri urâte despre Camilla". Cine spune asta

1 octombrie, 2022
harry  camilla jpg

Prințul Harry nu a avut-o niciodată la suflet pe Camilla și nu a ratat nicio ocazie de a spune lucruri urâte despre ea, potrivit expertului regal Angela Levin.

„Am decis că trebuie să reechilibrez cumva lucrurile”, a explicat Levin în timpul unei apariții la televiziune, vineri, când a promovat noua ei carte, Camilla: From Outcast to Queen Consort .

Pe lângă serialul de succes de la Netflix, The Crown, pe care Levin îl critică pentru că e „foarte crud” față de Regina Consoartă Camilla, autoarea arată cu degetul și către Prințul Harry, pretinzând că și el a vorbit-o de rău pe mama sa vitregă. „Celălalt era, de fapt, Prințul Harry, care a spus lucruri foarte urâte despre Camilla”, precizează ea.

Dar nu e de vorba doar de Harry. În cartea sa, care a ajuns pe rafturi joi, Levin susține, de asemenea, că atât ducele de Sussex, cât și fratele său mai mare, Prințul William, au avut cuvinte dure despre Camilla, pe fondul discuțiilor cu tatăl lor, Regele Charles, la scurt timp după căsătoria lor din 2005 . 

Mai multe pentru tine...

Deși se pare că frații s-au purtat bine cu Camilla în timpul relației ei cu Regele la începutul anilor 2000, sentimentele lor s-au înrăutățit semnificativ după ce cuplul regal a spus Da. „Băieții săi nu erau atât de îndrăgostiți de mama lor vitregă pe cât păreau, dar au fost doar politicoși înainte de nuntă”. În schimb, atât William, cât și Harry s-au certat cu tatăl lor, așa se explică ruptura regală.

„Este întotdeauna dificil să preiei rolul de mamă vitregă , iar William și Harry i-au dat ducesei de Cornwall de atunci o provocare aproape imposibilă”, a adăugat ea.

Deși nu este clar de ce, cei doi nu au plăcut-o pe noua soție a tatălui lor. Mulți cred că William și Harry o disprețuiesc pentru că Regele Charles a înșelat-o pe Prințesa Diana cu Camilla.



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg