Charles a luat o decizie în privința lui Harry. Ce s-a întâmplat după moartea Reginei

28 septembrie, 2022
print harry profimedia jpg

Noul rege crede că va restabili relația cu Prințul Harry și Meghan Markle după vizita lor în Marea Britanie.

Surse au dezvăluit că Charles este mulțumit de conversațiile pe care le-a avut cu cei doi atunci câmd familia s-a reunit pentru înmormântarea Reginei.

Nu se știe cât timp a petrecut cu Harry, dar este hotărât să reaprindă relația.

„Regele își iubește ambii copii”, a declarat o sursă pentru The Telefraph. „În ultimele 16 zile sau cam asa ceva, a existat o licărire de speranță în ceea ce privește viitorul”.

Dar lansarea cărții lui Harry, care urmează să apară pe piață în acest an, ar putea cauza alte probleme monarhiei. De asemenea, bătălia lui juridică cu Ministerul de Interne pentru aranjamentele de securitate continuă și ea.

Charles a menționat dragostea pentru Harry și Meghan în primul său discurs televizat ca rege .

Dar vizita nu a fost lipsită de controverse, după ce Meghan nu a fost invitată la o recepție, iar Harry nu a avut voie să poarte uniforma militară la înmormântare.  

O decizie pe care Charles va trebui să o ia în curând este dacă să acorde titluri regale celor doi nepoți– Archie, trei ani și Lilibet, un an.

Odată cu sfârșitul perioadei oficiale de doliu, Charles și Camilla rămân în Scoția pentru a se adapta la noile lor roluri.

A treia audiență cu noul prim-ministru Liz Truss este de așteptat să fie virtuală – cu excepția cazului în care aceasta călătorește în Scoția.

În următoarele câteva săptămâni, Charles va efectua prima sa vizită internațională ca monarh în Franța, în speranța de a construi punți cu țările europene importante după Brexit.

El va folosi, de asemenea, vizita pentru a evidenția o schemă de plantare a milioane de copaci în Africa pentru a combate schimbările climatice.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg