Harry și William obișnuiau să se cearte cu Regele Charles și să îi reproșeze mariajul cu Camilla

26 septembrie, 2022
cam87 jpg

Chiar dacă Harry și William au acum vieți separate, cândva au făcut front comun, iar asta când a fost vorba de relația tatălui lor, Regele Charles, cu soția sa, Regina Camilla .

În noua biografie, Camilla: From Outcast to Queen Consort , Angela Levin spune că atunci când Charles a început să se întâlnească cu Camilla, la începutul anilor 2000, băieții nu păreau să aibă o problemă cu ea, dar după nunta celor doi din 2005, lucrurile s-au schimbat.

„Băieții săi nu erau atât de îndrăgostiți de mama lor vitregă pe cât păreau, dar au fost politicoși înainte și după nuntă. În schimb, atât William, cât și Harry s-au certat cu tatăl lor, și au fost nerespectoși”. 

„Este întotdeauna dificil să preiei rolul de mamă vitregă, iar William și Harry i-au oferit ducesei de Cornwall de atunci o provocare aproape imposibilă”.

Unii cred că animozitatea fraților avea la bază cearta părinților lor, deoarece înainte de moarte, Prințesa Diana a făcut referire la Camilla și Charles, explicând că erau „trei” persoane în căsnicia lor.

Mai multe pentru tine...

 William a devenit de atunci cordial cu Camilla, dar nu același lucru se poate spune despre Ducele de Sussex.

„William a acceptat-o ​​pe Camilla și a înțeles ce înseamnă ea pentru tatăl său”, a dezvăluit autoarea Tina Brown. „Harry, pe de altă parte, nu o suportă pe Camilla". Și din moment ce  urmează să dezvăluie câteva secrete în viitorul său memoriu, fostul majordom al Prințesei Diana, Paul Burell, crede că există capitole care o vor viza pe Camilla.

„S-a spus că a fost implicată în căsătoria părinților săi și apoi a intrat în pielea Dianei ca soție a lui Charles, așa că va fi cu siguranță în vizorul lui. Cred că Harry este gata să dezvăluie orice secret al Camillei”, spune Burrell. „Deja a spus că îi place The Crown, care a pictat-o ​​pe Camilla drept „mama vitregă cea rea”.Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg