Charles îl lovește pe Harry unde îl doare cel mai tare. Decizia regelui în privința nepoților săi, Archie și Lilibet

22 septembrie, 2022
charles39 jpg

Regele Charles nu va lua nicio decizie cu privire la titlurile regale ale nepoților săi până când tatăl lor nu va lansa cartea pe care o pregătește.

Prințul Harry, care îi are pe Archie, 3 ani, și Lilibet , un an, cu Meghan Markle , a semnat un contract de patru cărți în valoare de milioane cu editura Penguin Random House, primul său memoriu urmând să fie lansat în cursul acestui an.

Deși mulți îl roagă pe Harry să renunțe la înțelegerea de mai multe milioane de dolari pentru a-și salva relațiile cu familia regală, Prințul se pregătește să adauge acum capitole despre moartea reginei Elisabeta.

După trecerea în neființă a Majestății Sale, pe 8 septembrie, copiii Ducelui și Ducesei de Sussex au automat dreptul de a fi prinț și prințesă. Cu toate acestea, depinde de familia regală, în special de moștenitorul tronului,  dacă Archie și Lilibet vor primi statutul de Alteță Regală.

Potrivit lui Nicholl , corespondent regal pentru Vanity Fair și autoarea cărții „The New Royals: Queen Elizabeth’s Legacy and the Future of the Crown ”, Charles nu își va expune planurile pentru nepoții săi până la data publicării.

„Acum, când Charles este rege, copiii lui Harry și Meghan devin automat prințul Archie de Sussex și prințesa Lilibet de Sussex. Cu toate acestea, pe site-ul familiei nu apar cu acest statut”, spune Nicholl. „Potrivit unei surse apropiate regelui, totul depinde de ceea ce se va întâmpla în următoarele luni, în special de cartea lui Harry și de emisiunea lor TV”.

Mai multe pentru tine...

Deși titlurile lui Archie și Lilibet nu au fost actualizate în acest moment pe site-ul familiei regale, William și Kate apar acum ca Prinț și Prințesă de Wales.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg