Începe din nou războiul? Harry și William au păstrat distanța la înmormântarea Reginei

20 septembrie, 2022
william83 jpg

Prințul William și Prințul Harry nu au interacționat la înmormântarea iubitei lor bunici, Regina Elisabeta a II-a.

Frații înstrăinați au mers unul lângă altul de la Westminster Hall la Westminster Abbey pentru slujba de ieri, dar nu au fost văzuți vorbind. Odată ajunși înăuntru, au păstrat distanța și au stat separat cu familiile lor.

De asemenea, William și Harry au mărșăluit unul lângă altul pentru procesiunea care a urmat către Wellington Arch, dar au plecat cu mașini separate.

La slujba de la Castelul Windsor, Harry, în vârstă de 38 de ani, a stat la distanță de William, în vârstă de 40 de ani, de soția Prințului de Wales, Kate Middleton, și de copiii lor, Prințul George, 9 ani, și Prințesa Charlotte, 7 ani.

De asemenea, Harry și soția Meghan Markle au sosit și au plecat de la tristul eveniment într-un vehicul separat de William, Kate și copiii lor.

Momentele de distanțare vin în urma unei săptămâni în care frații păreau că au lăsat  diferențele deoparte și s-au reunit în onoarea Reginei.

Frații au avut o relație agitată de când Harry și Markle, în vârstă de 41 de ani, și-au părăsit indatoririle regale în 2020 și s-au mutat în California.

O ruptură a legăturii lor a fost sugerată în 2019 când  Harry, care se afla într-un turneu regal în Africa, a dezvăluit că el și William sunt deja „pe căi diferite”.

Problemele s-au acutizat în 2021, când ducele și ducesa de Sussex s-au întâlnit cu Oprah Winfrey pentru un interviu – bombă. Harry a susținut atunci că fratele și tatăl său, regele Carol al III-lea, au fost prinși în rolurile lor. „A fost foarte greu”, a explicat Harry. Fratele meu nu poate părăsi acel sistem, dar eu am făcut-o”.

Mai multe pentru tine...

Markle a contestat, de asemenea zvonul potrivit căruia a făcut-o pe Middleton, în vâstă de 40 de ani, să plângă în zilele premergătoare nunții ei din 2018, susținând că „s-a întâmplat invers”.

Actrița a spus că a fost „șocant” atunci când, luni mai târziu, tabloidele britanice au raportat „reversul” a ceea ce s-a întâmplat de fapt.

„Nu a existat o confruntare”, a spus ducesa: „Nu cred că este corect pentru ea să intru în detalii, pentru că și-a cerut scuze și am iertat-o”.Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco Foto Getty Images (5) jpg
Carole și Michael Middleton Foto Profimedia (4) jpg
Poppy Delevingne, Poppy Jamie, Eiza Gonzalez, Printesa Olympia a Greciei si Lily Jean in Ibiza   Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg
Regele Felipe in ziua incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, Regina Letizia, Printesa Leonor, Infanta Sofia   GettyImages 450860120 jpg
Regele Felipe si Regina Letizia in ziua Incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, si Regele Juan Carlos in ziua abdicarii fortate   Getty Images jpg
Audrey Hepburn ;i Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor  la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881839450 jpg
Printul Albert de Monaco si Printesa Charle, cu copiii Printul Jacques si Printesa Gabriella cu flacara olimpica   Eric Mathon, Axel Bastello, Michael Alesi, Gaetan Luci, Palatul Princiar (4) jpg
Royal Ascot jpg
Louis Ducruet si Marie Ducruet, Printul Albert de Monaco, Printesa Stephanie de Monaco, Camille Gottlieb   GettyImages 1747255950 jpg
Lady Gabriella Kingston Regele Charles si Regina Camilla jpg
Prințesa Beatrice, Foto Getty (1) jpg
kate middleton (4) jpg
Lady Louise Windsor, skinny jeans vs Trooping the Colour   Profimedia jpg
Ducesa Sophie foto GettyImages 2157423693 jpg
Felipe, Letizia, Prințesa Elena, Prințesa Cristina și Inaki Urdangarin, 2011, Getty jpg
Margareta a României în Finlanda colaj Facebook jpg