Începe din nou războiul? Harry și William au păstrat distanța la înmormântarea Reginei

20 septembrie, 2022
william83 jpg

Prințul William și Prințul Harry nu au interacționat la înmormântarea iubitei lor bunici, Regina Elisabeta a II-a.

Frații înstrăinați au mers unul lângă altul de la Westminster Hall la Westminster Abbey pentru slujba de ieri, dar nu au fost văzuți vorbind. Odată ajunși înăuntru, au păstrat distanța și au stat separat cu familiile lor.

De asemenea, William și Harry au mărșăluit unul lângă altul pentru procesiunea care a urmat către Wellington Arch, dar au plecat cu mașini separate.

La slujba de la Castelul Windsor, Harry, în vârstă de 38 de ani, a stat la distanță de William, în vârstă de 40 de ani, de soția Prințului de Wales, Kate Middleton, și de copiii lor, Prințul George, 9 ani, și Prințesa Charlotte, 7 ani.

De asemenea, Harry și soția Meghan Markle au sosit și au plecat de la tristul eveniment într-un vehicul separat de William, Kate și copiii lor.

Momentele de distanțare vin în urma unei săptămâni în care frații păreau că au lăsat  diferențele deoparte și s-au reunit în onoarea Reginei.

Frații au avut o relație agitată de când Harry și Markle, în vârstă de 41 de ani, și-au părăsit indatoririle regale în 2020 și s-au mutat în California.

O ruptură a legăturii lor a fost sugerată în 2019 când  Harry, care se afla într-un turneu regal în Africa, a dezvăluit că el și William sunt deja „pe căi diferite”.

Problemele s-au acutizat în 2021, când ducele și ducesa de Sussex s-au întâlnit cu Oprah Winfrey pentru un interviu – bombă. Harry a susținut atunci că fratele și tatăl său, regele Carol al III-lea, au fost prinși în rolurile lor. „A fost foarte greu”, a explicat Harry. Fratele meu nu poate părăsi acel sistem, dar eu am făcut-o”.

Mai multe pentru tine...

Markle a contestat, de asemenea zvonul potrivit căruia a făcut-o pe Middleton, în vâstă de 40 de ani, să plângă în zilele premergătoare nunții ei din 2018, susținând că „s-a întâmplat invers”.

Actrița a spus că a fost „șocant” atunci când, luni mai târziu, tabloidele britanice au raportat „reversul” a ceea ce s-a întâmplat de fapt.

„Nu a existat o confruntare”, a spus ducesa: „Nu cred că este corect pentru ea să intru în detalii, pentru că și-a cerut scuze și am iertat-o”.



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințesa Claire a Belgiei, Prințul Aymeric, Profimedia jpg
Familia regală norvegiană, martie 2024, Instagram PNG
Kate Middelton William și Michael Middleton la nuntă GettyImages 113265077 jpg
Isla Savannah Phillips nuntă Meghan Harry 2018 GettyImages 1051955606 jpg
Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg