Începe din nou războiul? Harry și William au păstrat distanța la înmormântarea Reginei

20 septembrie, 2022
william83 jpg

Prințul William și Prințul Harry nu au interacționat la înmormântarea iubitei lor bunici, Regina Elisabeta a II-a.

Frații înstrăinați au mers unul lângă altul de la Westminster Hall la Westminster Abbey pentru slujba de ieri, dar nu au fost văzuți vorbind. Odată ajunși înăuntru, au păstrat distanța și au stat separat cu familiile lor.

De asemenea, William și Harry au mărșăluit unul lângă altul pentru procesiunea care a urmat către Wellington Arch, dar au plecat cu mașini separate.

La slujba de la Castelul Windsor, Harry, în vârstă de 38 de ani, a stat la distanță de William, în vârstă de 40 de ani, de soția Prințului de Wales, Kate Middleton, și de copiii lor, Prințul George, 9 ani, și Prințesa Charlotte, 7 ani.

De asemenea, Harry și soția Meghan Markle au sosit și au plecat de la tristul eveniment într-un vehicul separat de William, Kate și copiii lor.

Momentele de distanțare vin în urma unei săptămâni în care frații păreau că au lăsat  diferențele deoparte și s-au reunit în onoarea Reginei.

Frații au avut o relație agitată de când Harry și Markle, în vârstă de 41 de ani, și-au părăsit indatoririle regale în 2020 și s-au mutat în California.

O ruptură a legăturii lor a fost sugerată în 2019 când  Harry, care se afla într-un turneu regal în Africa, a dezvăluit că el și William sunt deja „pe căi diferite”.

Problemele s-au acutizat în 2021, când ducele și ducesa de Sussex s-au întâlnit cu Oprah Winfrey pentru un interviu – bombă. Harry a susținut atunci că fratele și tatăl său, regele Carol al III-lea, au fost prinși în rolurile lor. „A fost foarte greu”, a explicat Harry. Fratele meu nu poate părăsi acel sistem, dar eu am făcut-o”.

Mai multe pentru tine...

Markle a contestat, de asemenea zvonul potrivit căruia a făcut-o pe Middleton, în vâstă de 40 de ani, să plângă în zilele premergătoare nunții ei din 2018, susținând că „s-a întâmplat invers”.

Actrița a spus că a fost „șocant” atunci când, luni mai târziu, tabloidele britanice au raportat „reversul” a ceea ce s-a întâmplat de fapt.

„Nu a existat o confruntare”, a spus ducesa: „Nu cred că este corect pentru ea să intru în detalii, pentru că și-a cerut scuze și am iertat-o”.Recente pe Ok! Magazine

camilla2 william jpg
camilla si kate jpg
charlene de monaco foto profimedia  jpg
Prințul Charles de Luxembourg, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie (7) jpg
Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg
meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg
meghan instagram jpg webp
regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg