Ce vrea să facă Regele Charles cu casa Reginei. Decizie neașteptată

19 septembrie, 2022
charles41 jpg

Regele Charles intenționează să transforme castelul Balmoral într-un muzeu.

Castelul Balmoral în care a murit Regina ar putea conține exponate din timpul domniei sale de șapte decenii, cum ar fi bijuteriile regale și ținute purtate de Majestatea Sa. Expoziția ar onora, de asemenea, legătura fostului monarh cu Scoția. Astfel. Charles se va asigura că personalul își păstrează locurile de muncă.

“S-ar putea deschide vara viitoare”, spune o sursă.

În timp ce era Prinț de Walles, Charles a dedicat timp refacerii Castelului Mey, casa regretatei sale bunici, Regina Mamă. „Acum intenționează să facă ceva similar cu Balmoral. Dar toate aceste lucruri vor dura, probabil, ceva timp.

Balmoral a fost văzut ca locul în care Regina putea să schimbe fastul și ceremonia cu sandale și un cardigan confortabil 

Pentru ea  acolo era „mare odihnă” și locul în care își petrecea verile cu restul familiei.

charles42 jpg

Moșia aparține familiei regale britanice din 1852, când a fost fost cumpărată de la familia Farquharson de către Prințul Albert.

De atunci, casa regală de la țară a devenit faimoasă în întreaga lume, fiind prezentată în serialul The Crown de la Netflix. Castelul în care și-a petrecut mai multe vacanțe era preferatul reginei.  Deși este deschis oficial turiștilor până în august, vacanța tradițională de vară a monarhului începea de obicei la mijlocul lunii iulie. Regina rămânea în Scoția până în septembrie- octombrie și invita oameni politici pentru sejururi scurte.

Anul trecut s-a spus că Charles vrea să transforme Palatul Buckingham într-un muzeu Cheltuielile pentru administrarea Palatului ca reședință regală sunt ceea ce îi motivează decizia de a face clădirea mai profitabilă.

Se estimează că întreținerea proprietății istorice costă milioane de euro și găsirea unei modalități de a o face mai profitabilă ar putea compensa aceste costuri.Recente pe Ok! Magazine

Prințul George profimedia 0881962444 jpg
Prințesa Charlotte colaj jpg
FotoJet Will și Kate jpg
Ducesa Sophie la Trooping the Colour Foto Profimedia (2) jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
Prințul George la Trooping the Colour Foto Profimedia (3) jpg
Natasha Archer, asistenta personală a Prințesei de Wales, Getty (1) jpg
Regina Mary în alb, GettyImages jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (3) jpg
FotoJet Wales jpg
Prințul William, Kate Middleton și copiii  foto   Profimedia jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Kate Middleton, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Charles la Trooping the colour 2024, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (7) jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg