Meghan Markle, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Reginei. Ce ținută a ales să poarte

19 septembrie, 2022
Ducesa Meghan la funeraliile Reginei Elisabeta Foto Gettyimages (2) jpg

Regina este înmormântată astăzi. Meghan Merkle a bifat o apariție sobră la Westminster Abbey. Soția lui Harry a îmbrăcat o rochie neagră, cu pelerină, la care a accesorizat o pălărie cu boluri largi.

Meghan Markle s-a alăturat prințului Harry și familiei regale în spatele sicriului reginei Elisabeta a II-a la înmormântarea monarhului.

Ducele și ducesa de Sussex au mers în spatele Prințului George, în vârstă de nouă ani  și a Prințesei Charlotte , în vârstă de șapte ani, în timp ce sicriul a intrat în Westminster Abbey. Înaintea tinerilor au mers părinții lor, Prințul William și Kate Middleton, recent numiți Prinț și Prințesă de Wales.

Ducele de Sussex poartă un costum , nu o uniformă, deoarece nu mai este senior regal. El și Meghan stau pe al doilea rând, chiar în spatele regelui Charles al III-lea. 

Întâlnirea lui Markle, în vârstă de 41 de ani, și a lui Harry, în vârstă de 38 de ani, cu William și Middleton, ambii în vârstă de 40 de ani, a făcut prima pagină a ziarelor de când Regina a murit pe 8 septembrie. O sursă apropiată de Hary a declarat că, deși au fost unul în compania celuilalt a fost „incomod” pentru frații înstrăinați, dar „toată lumea face tot posibilul”.

Mai multe pentru tine...

Expertul regal Miranda Holder a vorbit despre regulile de stil pe care Kate Middleton și Meghan Markle le respectă la înmormântarea Reginei.

„Când a murit Regina Mamă, toată familia a purtat negru timp de aproape trei săptămâni”.

„Regina a întreprins o perioadă similară de doliu, în conformitate cu tradiția regală europeană, după moartea iubitului ei soț. Când Prințul Philip a murit, „toți ceilalți membri ai familiei regale au purtat benzi de doliu în îndatoririle lor regale timp de săptămâni”, ceea este de așteptat și de această dată”.

Chiar și Meghan, care nu este străină de încălcarea etichetei regale în modă, va fi de așteptat să se conformeze”, a menționat Miranda.

Pălăriile sunt purtate deoarece este un eveniment formal, „Doamnele își poartă, fără îndoială, poșetele de marcă, care nu numai că le dau un aer sofisticat, ci servesc o multitudine de alte scopuri, permițându-le să comunice cu asistenții lor ori de câte ori doresc să fie salvate dintr-o conversație și și chiar să se protejeze ce fotografi atunci când ies din mașină”.Recente pe Ok! Magazine

caroline de monaco profimedia jpg
Regina Letizia la Madrid, Foto Profimedia (12) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
kate middleton profi jpg
cuplu regal profi jpg
camilla2 william jpg
camilla si kate jpg
charlene de monaco foto profimedia  jpg
Prințul Charles de Luxembourg, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie (7) jpg
Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg
meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg