De ce nu a mers Meghan Markle în aceeași mașină cu Kate Middleton atunci când sicriul Reginei a fost dus la Westminster Hall

15 septembrie, 2022
meg1 jpg

Există un motiv pentru care Meghan Markle nu s-a aflat, ieri, în aceeași mașină cu cumnata ei, Kate Middleton.

Clasamentele regale au forțat-o pe ducesa de Sussex să ia un vehicul separat de Kate Middleton atunci când sicriul reginei Elisabeta a fost dus de la Palatul Buckingham la Westminster Hall.

Markle, 41 de ani, a mers cu aceeași mașină cu soția Prințului Edward, Sophie, Contesa de Wessex, în timp ce Middleton, 40 de ani, a călătorit cu Regina Consort Camilla, pentru că acum este Prințesa de Wales și este căsătorită cu Prințul William, primul la tron după Regele Charles.

Femeile au mers în mașini separate, în timp ce Charles, 73 de ani, William, 40 de ani, Prințul Harry, Prințesa Anne, Prințul Andrew și Prințul Edward au urmat toți sicriul Reginei.

În ciuda relației dificile pe care o au, William, de 40 de ani, și Harry, de 37 de ani, au mers unul lângă celălalt, așa cum s-a întâmplat și când mama lor, Prințesa Diana, a murit în 1997.

Gărzile regale au purtat sicriul și l-au așezat cu grijă deasupra unei mese de lemn pentru ca publicul să-și aducă omagiile până la înmormântarea Reginei de luni.

Mai multe pentru tine...

Harry și Markle au provocat o dezbinare în familie după ce au renunțat la îndatoririle regale în ianuarie 2020 și s-au mutat în California.

Ducele de Sussex s-a întors ocazional în patria sa, inclusiv pentru a participa la înmormântarea bunicului său, Prințul Philip.

Și despre Markle și Middleton s-a spus, de asemenea, că nu ar avea o relație tocmai bună, mai ales că actrița a susținut că prințesa a făcut-o să plângă înainte de nunta ei din 2018.

Săptămâna trecută, Harry s-a grăbit să ajungă la Regină , după ce a apărut vestea că sănătatea ei este în declin. Markle nu i s-a alăturat din cauza temeririlor că nu va fi binevenită în familie.

Ducele de Sussex a sosit la câteva ore după ce Regina a murit. Harry și-a exprimat regretul într-o declarație și a recunoscut că îi va fi întotdeauna dor de bunica lui.



Recente pe Ok! Magazine

Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg