Harry și Meghan s-au întors în America. Dezamăgirea cu care Ducesa a părăsit țara

22 septembrie, 2022
eg2 jpg

Prințul Harry și Meghan Markle s-au întors în California după perioada prelungită de doliu pe care au trăit-o în Marea Britanie după moartea Reginei.

Ducele și ducesa de Sussex au părăsit țara marți, la o zi după ce au participat la funeraliile Reginei.

După câte se pare, actrița nu a reușit să aibă o întâlnire privată cu Regele Charles așa cum și-a dorit.

Cei doi locuiesc în Montecito împreună cu copiii lor. De această dată fiul lor, Archie, în vârstă de 3 ani, și fiica Lilibet, în vârstă de un an, au rămas cu mama lui Markle, Doria Ragland.

Harry, în vârstă de 38 de ani, și Meghan, în vârstă de 41 de ani, s-au mutat în orașul de coastă după ce au renunțat la îndatoririle regale în 2020.

Toate privirile au fost ațintite asupra ducilor în timpul pe care aceștia l-au petrecut în Anglia, unde s-au reunit cu Prințul William, și cu soția lui, Kate Middleton. 

Cei patru au avut o serie de interacțiuni tensionate, și-au aruncat priviri reci și au păstrat distanța la înmormântarea Reginei de luni.

Dincolo de toate astea, Meghan a fost pentru soțul său un sprijin tăcut , spune expertul în limbajul corpului și autoarea Judi James.

Atât ea, cât și Harry s-au despărțit cu ochii în lacrimi de suverană. „Atunci când mergea la o distanță mare de fratele său, se putea observa cum își încrețește sprâncenele și clipește rapid, semne clare că încearcă să oprească lacrimile”, remarcă James.

Mai multe pentru tine...

Elizabeth a murit pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, după o domnie istorică de 70 de ani. 

În zilele care au urmat, Harry și Markle s-au confruntat cu o serie de dificultăți. 

Cei doi nu au fost invitați la la recepția care a avut loc înainte de înmormântarea Reginei Elisabeta la Palatul Buckingham, potrivit Telegraph.

Ducii au primit o invitație la marele eveniment, găzduit de Regele Charles al III-lea și Regina Consort Camilla, pentru liderii mondiali și membrii regali străini. După au fost informați că numai regalii care lucrează sunt bineveniți. 

Lui Harry, care a servit 10 ani în armată i s-a interzis să poarte uniforma militară la înmormântarea Reginei. Cu toate acestea, Regele Charles i-a permis să o poarte la priveghi. Harry a fost deposedat de titlurile militare când a demisionat din funcția de membru activ al familiei regale.



Recente pe Ok! Magazine

Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg