Cum a încercat Prințesa Charlotte să îl încurajeze pe Harry la înmormântarea Reginei

21 septembrie, 2022
tek jpg

Prințul și Prințesa de Wales sunt, fără îndoială, mândri de modul în care cei doi copii ai lor mai mari, Prințul George și Prințesa Charlotte, s-au comportat în timpul funeraliilor Reginei Elisabeta .

Deși ochii lumii erau ațintiți asupra familiei regale, observatorii regali au fost încântați să o vadă pe Charlotte, în vârstă de șapte ani, cum încearcă să își susțină unchiul .

Prințesa Charlotte a împărtășit un moment emoționant cu unchiul ei, Prințul Harry, luni, în timp ce își luau rămas bun de la Regină în Capela St George.

Charlotte și fratele ei mai mare, Prințul George, au ajuns la biserica din Windsor alături de mama lor, Prințesa de Wales, și Regina Camilla.

În timpul slujbei, Charlotte a stat lângă Kate, dar și lângă Harry și Meghan Markle, scrie The Mirror.

La un moment dat, Charlotte a fost văzută aranjându-și pălăria, apoi s-a uitat la unchiul ei și i-a zâmbit, ca și cum ar fi încercat să îl susțină în acel moment dificil. Harry a ridicat privirea, și-a privit nepoata cu multă dragoste și i-a întors zâmbetul.

tec3 jpg
Mai multe pentru tine...

 Charlotte a fost unul dintre cei mai tineri participanți la înmormântare alături de fratele ei.

Prințesa a păstrat în tot acest timp legătura cu unchiul ei, Prințul Harry și cu cei doi copii ai săi, Archie și Lilibet.

Harry s-a mutat în America după ce a părăsit viața regală, dar încă menține o relație  strânsă cu cei trei copii ai fratelui său, Prințul William .

Ba mai mult, Prințul George, în vârstă de 8 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani, și Prințul Louis, în vârstă de 4 ani, ar fi „extrem de îndrăgostiți” de unchiul lor Harry, a declarat o persoană din interior pentru US Weekly.

Prințesa Charlotte este deosebit de atentă și îi place să le trimită cadouri unchiului ei și familiei sale. „Charlotte trimite tuturor din familie cadouri și felicitări”.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
charles901 jpg
Prințesa Beatrice de York și Prințesa Eugenie (sursa FOTO Instagram)