Schimbare de ultimă oră! Unde au plecat Charles și Camilla după înmormântarea Reginei

21 septembrie, 2022
clar2 jpg

12 zile obositoare de angajamente publice, regele Charles al III-lea are acum ceva timp pentru a-și plânge în privat mama pierdută.

El a zburat la Balmoral, în Scoția, la moșia mult iubită de Regină, unde aceasta și-a găsit sfârșitul pe 8 septembrie.

Charles nu a plecat însă singur cu avionul său privat, ci și cu Regina consoartă Camilla. Se crede că cei doi vor rămâne la Birkhall, propria lor casă de pe moșia din Cairngorms, care se află în apropierea Castelului Principal.

Moșia era un adevărat simbol pentru Regină, fiind locul în care a petrecut multe momente fericite. Familia regală marchează astfel încă o săptămână de doliu după înmormântarea suveranei.

Până acum, ei s-au confruntat cu durerea în public, iar asta în timp ce camerele TV le urmăreau fiecare gest. Acum, după ce Elisabeta a fost înmormântată alături de soțul ei, Prințul Philip, ei vor avea șansa să se împace cu această schimbare în particular.

Nu sunt planificate angajamente oficiale, iar liderii mondiali, membrii regali străini și demnitarii aflați  în vizită vor pleca spre casă.

Mai multe pentru tine...

Prințul Harry și soția sa Meghan vor zbura, de asemenea, înapoi în America în scurt timp, asta după ce au stat fără cei doi copii mult mai mult timp decât plănuiseră inițial, deoarece Regina a murit în timp ce se aflau într-un mini turneu european.

Deși nu este încă nicio dată fixată pentru încoronarea lui Charles, se așteaptă ca între înmormântare și acest eveniment să existe câteva luni.

Deși cele 10 zile oficiale de doliu național s-au încheiat după înmormântarea Reginei, oameni din întreaga lume au venit să fotografieze numeroasele omagii lăsate de cei care au adorat-o. Centrul Londrei este mai liniștit decât niciodată.Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate- william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 1237723301 jpg
charles -camilla
regina deschidere