Schimbare de ultimă oră! Unde au plecat Charles și Camilla după înmormântarea Reginei

21 septembrie, 2022
clar2 jpg

12 zile obositoare de angajamente publice, regele Charles al III-lea are acum ceva timp pentru a-și plânge în privat mama pierdută.

El a zburat la Balmoral, în Scoția, la moșia mult iubită de Regină, unde aceasta și-a găsit sfârșitul pe 8 septembrie.

Charles nu a plecat însă singur cu avionul său privat, ci și cu Regina consoartă Camilla. Se crede că cei doi vor rămâne la Birkhall, propria lor casă de pe moșia din Cairngorms, care se află în apropierea Castelului Principal.

Moșia era un adevărat simbol pentru Regină, fiind locul în care a petrecut multe momente fericite. Familia regală marchează astfel încă o săptămână de doliu după înmormântarea suveranei.

Până acum, ei s-au confruntat cu durerea în public, iar asta în timp ce camerele TV le urmăreau fiecare gest. Acum, după ce Elisabeta a fost înmormântată alături de soțul ei, Prințul Philip, ei vor avea șansa să se împace cu această schimbare în particular.

Nu sunt planificate angajamente oficiale, iar liderii mondiali, membrii regali străini și demnitarii aflați  în vizită vor pleca spre casă.

Mai multe pentru tine...

Prințul Harry și soția sa Meghan vor zbura, de asemenea, înapoi în America în scurt timp, asta după ce au stat fără cei doi copii mult mai mult timp decât plănuiseră inițial, deoarece Regina a murit în timp ce se aflau într-un mini turneu european.

Deși nu este încă nicio dată fixată pentru încoronarea lui Charles, se așteaptă ca între înmormântare și acest eveniment să existe câteva luni.

Deși cele 10 zile oficiale de doliu național s-au încheiat după înmormântarea Reginei, oameni din întreaga lume au venit să fotografieze numeroasele omagii lăsate de cei care au adorat-o. Centrul Londrei este mai liniștit decât niciodată.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg
Prințesa Beatrice de York și Prințesa Eugenie (sursa FOTO Instagram)