Meghan Markle a cerut o întâlnire cu Regele Charles. Ce subiect vrea ducesa să atace

21 septembrie, 2022
charles901 jpg

Moartea reginei Elisabeta va remedia ruptura dintre ducii de Sussex și familia regală? Potrivit unor persoane din interior, Meghan Markle i-a trimis socrului ei, în vârstă de 73 de ani, Regele Charles, o scrisoare în care îi cere să aibă o conversație privată înainte ca ea și Prințul Harry să se întoarcă acasă.

Sursa spune că actrița își dorește ca discuția să aibă loc cândva după înmormântarea suveranei, care a avut loc luni, 19 septembrie.

„Acum și-ar dori, înainte de a se întoarce în California, să aibă o întâlnire individuală cu Regele Charles al III-lea”, a spus reporterul Neil Sean într-un videoclip pe YouTube. Meghan unu-la-unu cu Charles. Este o mișcare foarte curajoasă”.

Sean susține că sursa i-a spus că ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, a făcut cererea într-o „scrisoare oficială” pentru că vrea să explice rațiunea din spatele a ceea ce ea și Harry au făcut în ultimii doi ani. “Acum trebuie admirată încrederea în sine a lui Meghan”, adaugă Sean.

El a recunoscut că habar nu are dacă întâlnirea va avea loc, dar fosta actriță trebuie admirată pentru acest pas curajos. Nu este clar dacă există suficient timp pentru asta, deoarece cei doi vor zbura înapoi în America cât de curând.

Mai multe pentru tine...

"Meghan și Harry nu vor rămâne în Marea Britanie după înmormântarea Reginei, plănuiesc să se întoarcă în California cât de curând. Evident, nu erau pregătiți să rămână atât de mult timp", a explicat o sursă, care subliniază că cei doi au zburat inițial în străinătate pentru a participa la câteva evenimente care nu sunt asociate cu familia regală.

„A fost o săptămână emoționantă și sfâșietoare, dar, firește, așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă la Lilibet și Archie. Aceasta este cea mai lungă perioadă de timp în care au stat  despărțiți de copiii lor”.

În onoarea Reginei, Markle a purtat la înmormântare cerceii cu perle și diamante dăruiți de suverană, precum și o versiune de culoare diferită a rochiei Stella McCartney, pe care a purtat-o la cea de a 92-a aniversare a Reginei.

Soția lui Harry a urmat codul vestimentar al înmormântării, care a cerut rochii sau paltoane negre până la genunchi și pălării negre și voaluri opționale.Recente pe Ok! Magazine

meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg