Regina a confruntat-o pe Camilla atunci când a aflat că vrea să divorțeze de Charles

20 septembrie, 2022
charles11 jpg

Chiar dacă Regele Charles are astăzi un adevărat sprijin în Regina consoartă Camilla , în urma morții suveranei, lucrurile nu au stat întotdeauna așa. Mariajul celor doi a fost cândva afectat de probleme. 

Charles și Camilla au avut o aventură și atunci când Charles era încă căsătorit cu Diana.

La aproximativ doi ani de la moartea Prințesei, în 1997, Camilla și Charles, în vârstă de 73 de ani, și-au făcut publică povestea și s-au căsătorit în 2005, dar, potrivit unor persoane din interior, lucrurile au început să se înrăutățească în câțiva ani.

În timpul acelei perioade critice, Camilla, în vârstă de 75 de ani, a început „să amenințe, de ciudă, că va deversa secrete murdare despre monarhie, susține o sursă, în timp ce o persoană din interiorul Palatului remarcă: „Lucrurile s-au înrăutățit atât de rău încât nici măcar nu mai puteau ascunde asta".

La un moment dat, zvonurile despre despărțire au tot circulat, iar la acea vreme cineva i-a spus tot suveranei: „Reginei i s-a povestit că soția fiului său pregătește o acțiune de divorț, așa că imediat Camilla a fost chemată într-o audiență privată la Buckingham Place”.

Mai multe pentru tine...

După intervenția Reginei, cei doi și-a rezolvat rapid problemele, dar relația Camillei cu Willian și Harry, care au convingerea că aceasta are un rol în dispariția Dianei, este încă la fel de complicată.

„Și-a băgat ghearele și nu l-a lăsat nicio clipă pe tată meu”, i-a spus William unui prieten în anii '90. „De aceea a murit mama – pentru că a fugit la Paris în loc să fie în siguranță cu familia ei”.

În timp, lucrurile s-au schimbat.

„William a acceptat-o ​​pe Camilla după ce și-a dat seama ce înseamnă ea pentru tatăl său”, remarcă Brown. "Harry, pe de altă parte, nu o suportă pe Camilla. Nu vrea ca ea să fie regină".Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg