Prințul Andrew și Sarah Ferguson se tem că vor fi dați afară din casă de Charles după moartea Reginei

22 septembrie, 2022
sarah86 jpg

Andrew și Sarah se tem să fie nu fie dați afară din casă după moartea Reginei. Prințul Andrew și Sarah Ferguson încă împart o proprietate în Windsor, deși au divorțat în 1996.

Cei doi ssperă să nu fie alungați din Royal Lodge, casa cu 31 de dormitoare pe care o împart în Windsor, după moartea Reginei. Ducele de York a semnat un contract de închiriere pe 75 de ani pentru reședința situată la o scurtă distanță cu mașina de Castelul Windsor.

Cu toate acestea, șederea lui Andrew și Sarah ar putea fi fi scurtată aici dacă Regele Charles decide să revizuiască vastul portofoliu de proprietăți al familiei regale.

O persoană din interior susține că luxoasă reședința ar putea să nu dea bine în timp ce Marea Britanie se confruntă cu criza și cu o iarnă grea. Cu toate acestea, este puțin probabil ca noul rege să-și împingă fratele și fosta cumnată afară din casa pe care o împart acum, imediat după moartea reginei Elisabeta a II-a.

 „Nu mai sunt sub protecția Reginei, dar ar părea insensibil dacă îi dă afară atât de curând după moartea suveranei”. 

„Dar, dacă nu va avea nicio îndatorire și va sta într-un conac de 30 de milioane de lire sterline în timpul crizei, atunci poate fi un lucru îngrozitor”.

O altă sursă susține că Andrew și Sarah se tem că vor fi „aruncați la lupi” în următoarele luni.

Potrivit unui raport din 2005 al Oficiului Național de Audit, în cazul în care Andrew își părăsește casa actuală, aceasta ar reveni la Crown Estate - o colecție de terenuri din Regatul Unit care aparțin monarhului.

Mai multe pentru tine...

Dacă va pleca înainte de încheierea contractului de închiriere, Andrew ar putea primi „despăgubiri pentru cheltuielile de renovare”, estimate la aproximativ 7 milioane de lire sterline.  

Acest lucru vine la câteva săptămâni după ce s-a aflat că Sarah a cumpărat o casă de cinci milioane de lire sterline în Mayfair, una dintre cele mai luxoase zone din Londra.

Reședința, despre care se crede că a fost achiziționată de la Ducele de Westminster, este descrisă de surse drept „o investiție pe termen lung pentru cele două fiice, Prințesa Beatrice și Eugenie”.

Purtătoarea de cuvânt a Ducelui de York a declarat la acea vreme că Andrew nu a fost implicat în achiziție. 

Ducele și ducesa de York s-au căsătorit în 1986 și și-au întâmpinat cele două fiice, prințesele Eugenie și Beatrice, câțiva ani mai târziu. Chiar dacă mariajul lor s-a încheiat  cu un divorț în 1996, Andrew și Sarah au rămas apropiați de dragul copiilor lor, pe care i-au crescut împreună.



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg