Prințul Andrew și Sarah Ferguson se tem că vor fi dați afară din casă de Charles după moartea Reginei

22 septembrie, 2022
sarah86 jpg

Andrew și Sarah se tem să fie nu fie dați afară din casă după moartea Reginei. Prințul Andrew și Sarah Ferguson încă împart o proprietate în Windsor, deși au divorțat în 1996.

Cei doi ssperă să nu fie alungați din Royal Lodge, casa cu 31 de dormitoare pe care o împart în Windsor, după moartea Reginei. Ducele de York a semnat un contract de închiriere pe 75 de ani pentru reședința situată la o scurtă distanță cu mașina de Castelul Windsor.

Cu toate acestea, șederea lui Andrew și Sarah ar putea fi fi scurtată aici dacă Regele Charles decide să revizuiască vastul portofoliu de proprietăți al familiei regale.

O persoană din interior susține că luxoasă reședința ar putea să nu dea bine în timp ce Marea Britanie se confruntă cu criza și cu o iarnă grea. Cu toate acestea, este puțin probabil ca noul rege să-și împingă fratele și fosta cumnată afară din casa pe care o împart acum, imediat după moartea reginei Elisabeta a II-a.

 „Nu mai sunt sub protecția Reginei, dar ar părea insensibil dacă îi dă afară atât de curând după moartea suveranei”. 

„Dar, dacă nu va avea nicio îndatorire și va sta într-un conac de 30 de milioane de lire sterline în timpul crizei, atunci poate fi un lucru îngrozitor”.

O altă sursă susține că Andrew și Sarah se tem că vor fi „aruncați la lupi” în următoarele luni.

Potrivit unui raport din 2005 al Oficiului Național de Audit, în cazul în care Andrew își părăsește casa actuală, aceasta ar reveni la Crown Estate - o colecție de terenuri din Regatul Unit care aparțin monarhului.

Mai multe pentru tine...

Dacă va pleca înainte de încheierea contractului de închiriere, Andrew ar putea primi „despăgubiri pentru cheltuielile de renovare”, estimate la aproximativ 7 milioane de lire sterline.  

Acest lucru vine la câteva săptămâni după ce s-a aflat că Sarah a cumpărat o casă de cinci milioane de lire sterline în Mayfair, una dintre cele mai luxoase zone din Londra.

Reședința, despre care se crede că a fost achiziționată de la Ducele de Westminster, este descrisă de surse drept „o investiție pe termen lung pentru cele două fiice, Prințesa Beatrice și Eugenie”.

Purtătoarea de cuvânt a Ducelui de York a declarat la acea vreme că Andrew nu a fost implicat în achiziție. 

Ducele și ducesa de York s-au căsătorit în 1986 și și-au întâmpinat cele două fiice, prințesele Eugenie și Beatrice, câțiva ani mai târziu. Chiar dacă mariajul lor s-a încheiat  cu un divorț în 1996, Andrew și Sarah au rămas apropiați de dragul copiilor lor, pe care i-au crescut împreună.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg
Prințesa Beatrice de York și Prințesa Eugenie (sursa FOTO Instagram)