"Prințul Harry emană tristețe în noua viață cu Meghan Markle". Cine face această afirmație

4 octombrie, 2022
meghan si harry profi jpg

Expertul regal Hugo Vickers are convingerea că regalii nu reușesc adesea să-și găsească fericirea atunci când se îndepărtează de îndatoririle lor.

"Prințul Harry pare cu totul nefericit și ar putea rata o viață de datorie”, susține biograful regal.  El crede că Prințul Harry ar putea încerca să „concureze” cu Regele Charles deși cei mai de succes sunt cei care susțin monarhul mai degrabă decât cei care concurează cu el.

El se referă la Ducele de Windsor, fostul rege care a abdicat după doar 325 de zile petrecute pe tron, asta după ce s-a confruntat cu opoziția față de căsătoria sa cu Wallis Simpson.

Autorul spune că atât Prințul Harry, cât și Edward al VIII-lea radiază tristețe după ce au rupt legăturile cu familia regală.

„În ceea ce îi privește pe regalii care se îndepărtează, nu cred că asta duce la fericire pe termen lung”, spune Vickers „Nu cred că Ducele de Windsor a fost fericit. Cât despre Ducele de Sussex, cine știe ce se va întâmpla cu el, dar pare cu totul mizerabil”.

Mai multe pentru tine...

Prințul Harry și Meghan Markle s-au retras din îndatoririle regale în martie 2020.De atunci, au revenit împreună în Marea Britanie doar de trei ori.

Autoarea Tina Brown crede că cei doi nu s-au simțit bine atunci când s-au întors în Marea Britanie pentru sărbătorirea Jubileului de platină al Reginei, în iunie. 

„Cred că a existat o ușoară fantezie pe care o avea, că poate intra și ieși. Și-a slujit țara timp de 10 ani, a fost mereu în mijlocul tuturor acestor lucruri și cred că pentru el a fost destul de emoționant și dificil”.Recente pe Ok! Magazine

meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg