Prințul Harry și Meghan Markle, fotografiile cu care au uimit familia regală

4 octombrie, 2022
meghan instagram jpg webp

Prințul Harry și Meghan Markle au fost fotografiați ținându-se de mână în timpul călătoriei lor în Marea Britanie, chiar înainte de moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Fotograful Misan Harriman a postat pe o rețea de socializare fotografia pe care a făcut-o cu ducele și ducesa de Sussex care stau unul lângă celălalt și își încrucișează degetele.

„Ducele și ducesa de Sussex cu câteva momente înainte de a participa la ceremonia de deschidere a OneYoungWorld, luna trecută”, s scris Herriman în dreptul pozei .

Harry, în vârstă de 38 de ani, purta costum și cravată neagră, în timp ce Markle, în vârstă de 41 de ani, arăta șic într-o pereche de pantaloni roșii și o bluză de aceeași culoare.

Dacă actrița din „Suits” a adoptat o privire serioasă, Harry a aruncat un zâmbet către cameră.

Fotograful a  postat și o poză alb-negru cu cei doi de la la evenimentul unde au fost văzuți, din nou, ținându-se de mână.

Ducii au participat și la summitul care a avut loc la Manchester, Anglia, pe 5 septembrie.

După apariția la summit, Meghan și Harry au  plecat în Germania pentru a participa la evenimentul Jocurilor Invictus „Dusseldorf 2023 – One Year to Go”.

Mai multe pentru tine...

Dar călătoria lor le-a fost întreruptă când Palatul Buckingham a anunțat pe 8 septembrie că starea de sănătate a Reginei s-a deteriorat. Harry s-a grăbit atunci către Balmoral pentru a fi aproape de bunica lui. Ea a  murit câteva ore mai târziu, iar Harry, din păcate, nu a ajuns la timp pentru a-și lua rămas bun. Sursele susțin că Prințul a aflat din presă de moartea suveranei.

Harry și Markle au plâns-o pe Regină alături de  Prințul William, Kate, Camilla și Charles în ciuda tensiunilor dintre cei doi și familia regală.  

De asemenea, se pare că Markle și-a dorit o întâlnire privată cu Charles pentru a remedia situația, dar totul a fost în zadar. În cele din urmă, cei doi s-au întors în California, unde locuiesc cu cei doi copii ai lor: Archie, de 3 ani și Lilibet, de un an.

Regina a murit la vârsta de 96 de ani de bătrânețe.

Foto: Instagram și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg